Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

клонувати edc16c39 delta 1.6 mjt

привіт всім, я володар lancia delta 1.6 mjt із обмін selectronic і я хотів би clonarmi ебу, щоб ми могли грати трохи, не турбуючись, щоб збиток...блок управління-це edc16c39-6.6 D e hw 0281014570,тепер мені було цікаво, чи можна було використовувати інший edc16c39 в моєму розпорядженні.Це, однак, для точності edc16c39-5.65, має hw 0281012961 однієї croma 1.9 mjt 120 к. с...мені було цікаво, якщо можна було це зробити, якщо є відмінності, враховуючи, що моя з роботизована коробка передач, а croma немає.Є відмінності в обладнанні між роботизована коробка передач, а не чи тільки програмне забезпечення різницю?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для роботизована коробка передач не ви відмінності hw в ебу, я не можу сказати, що якщо і кольоровості йде, ну, можна спробувати накласти свій бекап всередину і подивитися, якщо не від проблем, пошкоджень не ви робите не більше не піде в хід.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі Ugoboss завтра я читаю моя, я роблю цей тест. Але є способи, щоб отримати список сумісності з різними ecu? Якщо не працює, як я буду змушений знайти з hw одно, вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    К'яварі
    Повідомлення
    38
    Її можна клонувати, але hw повинен бути дорівнює

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    хлопці, я трохи здійснюється клонування, але не вдався,автомобіль не...можна було очікувати, хоча мені було цікаво:коли я переписав весь резервної копії мого ecu на той, croma, він говорив мені, програмного забезпечення, яке не вдається виправити контрольної суми файлу цілих я так і натиснув "ок", і я продовжував без її виправити.Так що я скопіював повного резервного копіювання, що я думав, що не було потреби її виправити, враховуючи, що я не я змінив, чи не так?контрольна виправиться лише тоді, коли ви міняєте карту?чи ходив також правильно в цьому випадку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    насправді не потрібно, бачили, що берете chk старе

ви впевнені, що принаймні hw дорівнює?

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    насправді не потрібно, бачили, що берете chk старе

ви впевнені, що принаймні hw дорівнює?
    Немає sportnight номер hw-іншому було випробування так, щоб, тільки, що я народився питання про контрольній сумі.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    насправді проблема не виникає в тому, що коли роздадуть ПОВНОГО резервного копіювання від ecu файл вже cheksum розраховується для кожного файлу,ти, тим не менше, коли ви повинні змінити карти, читання і запис flash(або мікро, якщо карти є в мікро -) і для цього файлу програміст вам обчислюється контрольна сума eprom не потребує контрольної суми(за винятком edc17)

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    насправді проблема не виникає в тому, що коли роздадуть ПОВНОГО резервного копіювання від ecu файл вже cheksum розраховується для кожного файлу,ти, тим не менше, коли ви повинні змінити карти, читання і запис flash(або мікро, якщо карти є в мікро -) і для цього файлу програміст тобі обчислює контрольну суму 100%, а потім йти тихо,eprom, навпаки, не потребує контрольної суми(за винятком edc17)

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    всім привіт, хлопці, враховуючи, що я не зміг знайти блок управління знаходиться в повному безладі, як вилочний навантажувач-я хотів би почати "грати" з моєю, однак, не повинні завдавати шкоди...враховуючи, що для моєї програми я не драйвери на ecm мені було цікаво, якщо можна було замінити, що і delta, якої я драйвер на ecm для facilitarmi річ, принаймні зараз, що я новачок... мій номер hw 0281014570 те, програмне забезпечення, зараз не пам'ятаю, у той час як кількість hw ecu походження програмного забезпечення hw 0218014569 sw 1039s29787, до речі, в його євро-4, а мій євро-5. я можу написати такий файл у моєму?у частині, не далеко я можу brickarla?я не хотів би appiedarmi хе-хе

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •