Я сподіваюся, що хтось хоче поділитися досвідом всіх людей, які підійшли до цієї програми залишилися, постраждалих від його потужності, а також від його складності
Я сподіваюся, що хтось хоче поділитися досвідом всіх людей, які підійшли до цієї програми залишилися, постраждалих від його потужності, а також від його складності
я теж беру участь!!!!
WinOLSHelp ITA.rarЯ починаю з прикріпити pdf, хоча трохи датований, може бути допомога, щоб почати перші кроки.
не з'? проблеми ми всі тут, щоб дізнатися що-то, в нашій невеликий, я переконаний, що кожен з нас пу? в його роботі, бути корисним для інших, з його досвідом, на цю програму я теж для початку? трохи зусиль і часу, безумовно, ми будемо збирати результати.
Наприклад, важко? полягає також у тому, як interreaggire між нами, принаймні, на даний момент, якщо ви напишіть мені, що я не можу її бачити, але ми йдемо крок у чому? ваша проблема початкового задай питання, і якщо я можу я намагаюся допомогти, давайте спробуємо?
ви можете пояснити мені, як зробити interaggire damos для файлів, які ви хочете проаналізувати?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Хлопці, ми уникаємо непотрібних відповідей, які нічого не роблять, що розбавити пост видалив деякі непотрібні відповіді
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
у сторони, і навіть, як ви сказали, або з меню " імпорт " damos, або комбінації клавіш ctrl+d, реальна проблема починається прямо зараз, вам місце екрану і коментувати разом.Імпорт damos і пов'язані settaggi.rar
ця ініціатива також подобається мені і я хотів би брати участь у ньому, однак, з того, що я бачу на екрані damos ви вже знайшли те, що мені здається, карту педаль ? у жовтий evidenziti i break з осями X-Y в 2d графіку, а на панелі зліва я бачу, всі інші карти ви виявите, що якщо ми далі відкриваються спочатку в режим? hex, то в 2d а потім у 3d те, що я не розумію, я і, наприклад, в 2d або 3d sugl'осі є іноді спотворені цифри, які будуть перетворені з деякого числа коефіцієнт перетворення, мабуть, з'? хто каже, що damos також коефіцієнти перерахунку, але я саме початківець з winols і сказати правду я не damos не s? як зробити....
якщо ініціатива вам подобається, необхідним для вивчення себе і крок я, якщо модератори погодяться, на даний момент я використовую в якості файлів, що і alfa 147 1.9 (455-089) і її відносний damos для того, що пу? бути допустимим, то екран, якщо я правильно пам'ятаю, не ? вже завантажений damos насправді я розмістив нижче, ще три екрани, щоб побачити, хто ніколи не намагався його завантажити, так як ви повинні відповісти на кілька запитань в різні дії, в іншому випадку damos ж навантаження, той же, але вирівняти files, а? тому те, що ви бачите ? тільки карти визнані, але без значення, що додаються до damos, якщо вам і терпіння, допоможи мені , і ти побачиш, що щось хороше ми можемо зробити це, звісно, якщо потім хтось великий, щоб дати нам руку, ми були б дуже раді. Привіт, завтра.