Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21

Логіка кілька ін'єкцій Jtdm

Привіт, я хотів би зворотний зв'язок про те, що вони помітили за допомогою програмного забезпечення діагностики на multijet / jtdm, що ін'єкції пілот перестає існувати при температурі води вище 62 градусів і, як у моєму випадку (147 jtdm 16v edc 16 c39 без dpf), не тільки ніколи не буде використана ін'єкція пост (я думаю, це корисно тільки в разі регенерації dpf, якої я не наділена), але не sinpresenta навіть ін'єкції after у будь-якій ситуації...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    after та post ін'єкції є тим же, тобто ін'єкції, які avvegono після основного упорскування або Main injection..
    якщо ваш автомобіль не оснащений dpf це нормально, що postiniezione не буде ніколи.
    на вашому multijet ви можете мати до 5 ін'єкцій, тобто ін'єкції пілот попереднього впорскування і в реальному prorpia, звичайно, Головний і два, які я сказав вам, перш ніж...про multijet другого покоління ін'єкції, можуть бути також 8...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Ні, запевняю вас, що ін'єкції after і post, хоча обоє, як ви слушно сказали, після основної, дві ін'єкції окремо. В after повинна бути на кілька градусів (не більше 15 градусів, якщо я правильно пам'ятаю) після вмт, що піст-це набагато далі, і ту подають тільки в стадії регенерації для підвищення температури вихлопних газів, побачив біля початку відкриття випускного клапана. Те, що було цікаво, якщо ви помітили (як і я через діагностику), що пілот присутній тільки на холодну, а точніше-у віці до 62 градусів охолоджуючої рідини.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    У надії зробити що завгодно Вам докладаю це керівництво для Фап, де є поясніть, ін'єкції

Насправді є пост і після окремо.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось admin; 13-10-2016 до 12:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Я вважаю, що нам треба було ін'єкції, пов'язаних з функціонуванням fap видаляються після defap.
    Насправді моя 147 холодної змінилася після defap.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Ну, це, що завгодно

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    коли я написав, що пост і після були ті ж, що я мав на увазі те, що entrabe ін'єкції, однак, відбувається після вмт...так що для мене after і post, однак, ви називаєте після ін'єкції, які їм не потрібні, щоб зважиться піти сильний дизель навіть при обробці сильно дизель намагається уникнути йти в пост згоряння.
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •