Привіт привіт!
Ми приходимо в перший пост після привітання в цілому. Давайте подивимося, якщо я chiarii частиною ситуації, і чи можу я вчити те, що мені потрібно, щоб протягнути руку в мій швагро, який вже незворотно "заразили" від вірусу обробка авто.
Насамперед, мені необхідно прийти в розпорядженні вихідного файлу, edc15 і 16 (ці останні, я думаю), можуть бути прочитані і записані за допомогою БД і програмістів "Простих" типу MPPS. З туалетом ECM можна mofifidare все змінюється карта (тиск різне, обмежувачі та інше) через "Sbroglio" в карту через відповідні драйвера, включені в програмне забезпечення. Раз, вдалося внести відповідні зміни, зміна карти знову буде заряджатися на блок управління з точними вище способів.
З самого тут є?
edc17 (все або майже включають antituning) не можна, або по меншій мірі не розумно, працювати через OBD. Причому останні будуть тягнути від автомобіля, відкриті і з допомогою відповідних програмістів (півник тощо), зчитуються і записуються в умовах BOOT. У procedute мені виявляються знайомі, років тому, я виконав кілька riprogrammazioni в lerroti DVD популярні консолі, такі ж були захищені, і можна було отримати до них доступ, змушуючи ЧІП всередині прийняти шлях ЗАВАНТАЖЕННЯ, замість звичайної!
Потім ви йдете в редагування Вихідного файлу: Тут у мене невеликий пробіл і трохи плутанини про те, compatitemi, там я вчуся, лише кілька днів.
Всередині витягнутого файлу ці останні, dobrebbe знаходитися один Біт, що "Toggla" анти-тюнінг, intercettandolo і змінити його згодом буде можна діяти від порту OBD, не побоюючись побачити загинути ЕКЮ.
Які програми використати для того щоб відрегулювати ці останні типи файлів origianli мені не ясно. ECM у стані?
якщо ні, то на які програми я повинен почати читати?
Для прямо зараз я зупиняюся тут, я вже зрозумів, що написав занадто багато!
я залишаю слово, хто люб'язно може виправдати і виправити, що я сказав!
з повагою
Джо