Результати 1-6 з 6

Обговорення: Перша карта

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    3

Question Перша карта

Привіт, я хотів би спробувати реалізувати мою першу карту, я знайшов в інтернеті оригінальний файл моєї машини, Fiat Bravo 1.9 Multijet 120cv. Які параметри я повинен змінити, щоб отримати збільшення потужності? І, перш за все, як я можу з'ясувати, до якої міри я можу себе?
    Я використовую ECM Titanium я додаю файл орі. Будь рада буде для мене цінного, всім дякую.

p.s. я заявляю, що для мене, це перший раз, коли я намагаюся зробити вигляд, я починаю розуміти, як працює програма, але я не знаю, що змінити, як і скільки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    серед деякого початку, я теж покласти руки...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    не завантажили карту!
    однак, ви можете почати з тиску в рампі і IQ, якщо законів небагато, навколо є різні підказки, які допоможуть зрозуміти, як рухатися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт,
    будучи навіть я, новачок, можна запитати, перші кроки виконати, щоб мати уявлення, як і про те, що початком для виконання правильного початку відображення?
    Очевидно, мова звертаюся тим, хто знає і не в непотрібних коментарів та, передусім, також, як виконати розрахунки для dtc і evenuali винятку, незалежно від постачальників ecu.
    Дякую, і я сподіваюся, що це accettala запит переглядів благі наміри придбати потрібну info, щоб дізнатися режим роботи.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Почніть без complicarvi життя занадто багато в мод карти педаль, пов'язаних обмежувачі крутного моменту, тиску турбо (поступово до max 150 балів ) відповідні обмежувачі. Таким чином, між тим, ви навчитеся розуміти, намагається машини, як змінюється відгук на натискання педалі акселератора і відповідне як вам подобається. Для інших-почитайте численні обговорення, які є на цих двигунах, і план, щоб додати різні мод розуміючи, чого ви торкаєтеся. Драйвери ecm на ці ecu, як правило, є достатньо повними, легко зрозуміти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    спробуємо...і ми будемо інформувати вас...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •