Привіт всім,
я хотів би запитати вас, як потрібно вести себе перед проектуванням після націнку turbo......
Мені потрібні дані деталі, щоб втрутитися?
В які умови я повинен modifivare криві turbo?
Хтось мені кілька порад?
Дякую
Привіт всім,
я хотів би запитати вас, як потрібно вести себе перед проектуванням після націнку turbo......
Мені потрібні дані деталі, щоб втрутитися?
В які умови я повинен modifivare криві turbo?
Хтось мені кілька порад?
Дякую
привіт emanuele....
як добре знати, турбо плюс вносить більше повітря в камеру згорання, також єдиний, в робочий тиск, тому там в основному більше повітря вашої afr буде рости, і ви будете probabilemte більш худий...то перше, що потрібно зробити, це уважно стежити через журнал або широкосмуговий ваш afr, і, відповідно, адаптувати її до нових потреб двигуна...
ще один аспект моніторингу, при підключенні turbo-більш кремезний раніше запалювання...
також тут ви повинні відслідковувати через лог сигнали, що надходять від датчика температури всмоктуваного повітря в колектор, і ті, датчика детонації, щоб побачити, якщо ваш двигун ніби detonando чи ні....і у разі зниження деякій мірі заздалегідь...хоча деякі ecu це вони вже, якщо це може бути, що ваш ступенем детонації, так і затишний і ecu не може перебувати в межах безпеки...
це, в основному, - загалом, потім ми повинні побачити, в разі..., що машина/ecu??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Audi TT mk1 225cv повинні встановити bosch me7...... Якщо я не помиляюся.....
Інші напрямки?
Дякую
ніхто детальніше не було попередження слід звернути увагу?
Дякую
ви повинні стежити за навантаженням потрібно фактичне навантаження двигуна maf і особливо ltft і stft..
ltft=long term fuel trim=адаптація палива, в довгостроковій перспективі повинна бути максимум близько +/-5%
stft=short term fuel trim=адаптація палива в короткостроковій перспективі не повинно перевищувати +/-1%
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...