Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237

Погляд і думка на карту audi a3 140cv

доброго дня, прошу досвідчених користувачів думку про цю машину зіставляється entratomi в майстерні, проблема відставання в turbo клієнт мені повідомляє, що автомобіль, в 4або 5 передачу при низьких обертах tentenna трохи, щоб потім зникнути, якщо aacellera я читав ебу з mpps
    глянули на карту, і я помітив, збільшень непропорційно автомобіль монтує турбіни більше і посиленого зчеплення
    ви що думаєте ?
    додаю файл, ліжко з орі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Дивіться, на мій погляд, карта дуже наполегливі, однак, враховуючи, що він турбо плюс, деякі речі можуть навіть стояти. Є дві помилки, і я не думаю, що вони його взяли, в сенсі, карту, що на ECM означає рециркуляція відпрацьованих газів, була поставлена лише на фіксований параметр, як видалення egr на старих edc15 і це неправильно, враховуючи, що parlaimo в edc16u1, але egr off було, однак, зроблено добре, викреслювати правильної області, а потім-reboot гаряча була змінена, але, як ніби карту і не для вирішення цієї проблеми dell' HOT START. Сказав, це машина, як вона йде в комплексі? Вважає також, що 4-й і 5-й передач є довгими, тому ви не зможете мати таку ж поштовх, прискорення, як і марші нижніх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тяги і м'яко... це я б назвав sventra маховики та муфти..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    машина йде тільки те, що я хотів би видалити чорний дим, надлишок або, принаймні, зменшити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, помилок, наведених egs я не розумію, якщо деякі зміни були або обчислюваних messe їх, я думаю, що так може піти...інжектор насос і я не знаю, якщо ви бачили, як ви це робите працювати....я тобі вірю, що він курить.....по-моєму потрібно ознайомитися краще заповнювати....тобто-в градусах, кутові наповнення форсунки, і ви побачите, що машина не fumera' і подивіться пару, що ви хочете, теоретично в окремих frangeti...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •