Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Бійню з гольф 4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Бійню з гольф 4

Добрий вечір, сьогодні я хотів спробувати nyo4 з рамками гольф мого брата, golf 4 1.9 110cv 1999 року, в рамках vdo. Не знайшовши ні 24c02 я повинен бути на одній пам'яті, схоже, 4279g tle. У carprog не прочитав, тому я залишив думка, але в risaldarla я втік зварювальник, я не знаю, якщо я зробив шкоди, але межі не виходить км і машина включається, і ви rispegne. У вас є посилання на туристичне так я не abdare кожен раз на машині? Якщо я куплю іншої картини, то працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я бачу жорстку, але дуже важко...
    і тому, якщо і втрачено вміст eprom ти змушений s'est кодування ecu двигуна, щоб поставити його на мотоцикл
    з іншого картини, і ви не вміст eprom від нього писати, або замінити вищевказані не йди в мото...
    не знаю carprog.. я використовую УПА супорта SOIC
    у будь-якому випадку і завжди краще отпаять, що достовірність правильність показань...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Ви підкажіть, я переробив зварні шви і тепер це нормально, але картина просто світиться робить tic tac, як бомба, будуть якісь стрілка виправити? Однак залишається фактом, що carprog не прочитав, плоскогубцями і dissaldata. Я вибрав 24c02. Всі партії, тому що сьогодні я приїхав, digiprog і не підключається до машини.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я радий, що якщо вирішити все, або майже найкращим чином...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    У будь-якому випадку у мене залишилося цікавість, але якщо я беру картину в руїнах, потім потрібно тільки scodificare в eci частково або потрібно зробити?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    У будь-якому випадку у мене залишилося цікавість, але якщо я беру картину в руїнах, потім потрібно тільки scodificare в eci частково або потрібно зробити?
    Не існує S-code Часткової VAG...
    може бути, роблячи діви (як Новий), ви можете перекодувати з допомогою VAG VAS та ін
    я, якщо мені потрібно замінити основу, внутрішня беру пам'яті і обміну, і далі...
    для КМ esitino спеціальні утиліти, які працюють безпосередньо від вечірньої..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я presoo в digiprog саме те, але ви не хочете підключити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Інше питання, але 24c02, де він знаходиться? Я знайшов тільки те, що я сказав вам.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    Я з vag-com я іду тихо читаю і пишу з послідовним ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я не пробував

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення