Результати 1-5 з 5

Обговорення: Радіоприймач BOSCH Panda

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280

Радіоприймач BOSCH Panda

Всім привіт. Як випливає з назви, служить мені код одного і стерео panda 1.3 mj, марка BOSCH. Монтується всередині 95640. Я не маю нічого на це стерео. Мені виходить напис error code і не відкриває. Тим більше, що черг, я хотів би знати, якщо ви можете розблокувати цю ситуацію блокування, як і інші steri, шляхом перепрограмування пам'яті. Хтось може дати мені руку? Якщо ви можете допомогти мені, місце коди стерео, або навіть для читання в 95640. Спасибі всім.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для блоку досить імовірно, що вони були поставлені неправильні номери багато разів, і, відповідно, подовжує час розблокування, ви повинні залишити його включеним досить довго, поки не відмикається, його черги, якщо місць повного номера я бачу, допомогти вам.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ви собі навіть я це. Тільки що, коли я залишаю його включеним-під прилавка, я вимкнув стерео через деякий час я повертаюся. І це не дивно. У будь-якому випадку ок ці коди: СМ-Nr 7 648 561 316, то фіат я не, я не думаю, що допоможе. Тобто це BOSCH: 815M8561B5002528. В той же час я бачу, якщо ви розблокувати error code. Я знайшов цей 4122, але я не знаю, якщо це добре.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    коли продукти харчування, екскурсійне у вас є 2 підключити живлення, щоб не зробити її вимкнути, я не пам'ятаю, на двох ногах, які вони, але якщо ви подивитеся мультиметром на автомобілі знаходитесь, ваш код це 5311
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Мм, проблема в тому, що я не автомобіль. Однак я бачу за стерео, там повинно бути написано. Тепер я намагаюся. Моя цікавість, як ви знайшли код?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •