Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

проблема читання delta 1.6 mjt півник v54

Привіт всім, я поясню відразу, мій питання:
    Я купив galletto v54, щоб почати вивчати світ, чіп-тюнінг,у мене є delta 1.6 mjt 120 коней, який давним-давно був перепризначений defappata і була виключена клапан egr...чесно кажучи, я очікував більше від роботи, і я не можу сказати, все одно залишився задоволений. В цей момент я вирішив спробувати зробити з мене або, принаймні, запитати у вас думка на одній карті,минулого тижня поставлю півник з адаптером в Автомобіль, і я можу зробити читання даних з ебу,якщо я не помиляюся, то це edc16c але я повинен перевірити...я йду потім, щоб зробити ваше читання, але я завжди блокувати 5%, нагадуючи мені, то коли спробую з'єднатися спробувати підключитися по k-line...чесно кажучи, не знаю, що таке k-line, і я сподіваюся, хто-небудь мені може пояснити,але якщо я можу зробити читання даних мені не вдасться навіть прочитати? Я намагався кілька разів...ах, я забув, що машина має роботизована коробка передач, що кожен малюк час зарядки гідравлічний насос для щеплення передач, поглинаючи таким чином струм.може це вплинути на свідчення? Спасибі всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    залежить від того, якщо опускається нижче 12v...але я вважаю, що ви робите перед тим, зробити це в bdm!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я шукаю шаблон на ebay для bdm для цього немає, мені ще не відкрита, і я пробував через послідовний...мені здається дивним, але не зможе прочитати, але що стосується k-line, що означає? Тому що, коли я підключити мене попереджає, що якщо у мене проблеми з безкоштовним підключенням k-line...прошу вибачення, для l невігластво, але я пробував шукати на форумі, Без результату

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    спробуйте на іншій машині, можливо подібне, якщо ви можете прочитати. У цьому випадку домовтеся, якщо з-за машини трохи складною або півень, який не працює, як належить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    також може бути падіння напруги спробуйте інший акумулятор та зарядний пристрій

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    k-line-це лінія квитування блоку управління і засоби діагностики та інструменти для читання і запису, в машинах останнього покоління, не у всіх є, багато хто тепер використовують лінії can для інтерв'ю, тому, якщо інструмент використовує k-line і не дротовий, не діалог, не ваш випадок, тому що тому дані, а потім частина спілкування, ваша, здається, саме падіння струму, або проблема tool.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі ugoboss тільки що можливо я роблю інші докази, і я оновлю . добрий день всім

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, я спробував ще раз, знову читання, але нічого, я можу зробити читання даних, але, коли почала читати файли, я після аварії 2.32 хвилин і завжди на 5%.після того, як він заблокований, я не можу його зробити читання даних, ne, повторіть спробу читання файлу і, отже, на КОМП'ЮТЕРІ у мене зависає вікно, що стосується забезпечення півник з написом "не відповідає", поки що не дає мені повідомлення про помилку читання не проводилася. Хто-небудь знає, чому це відбувається?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    в деяких версіях видалення використовувати час мені довелось, що тільки в bdm і було читати ..але півник то там була пропозиція внизу і молився "тільки читання" в bdm!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    недолік в bdm і йти тихо, проте okkio, як відкрити

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис