Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

допомога audi a3 edc16u34 не писати

Привіт, хлопці ..і вже.другий раз, що я не можу писати мій автомобіль audi a3 2.0 tdi edc16u34 *608_913... *я придбав автомобіль, про який було зроблено defap і я просто ліжко з mpps виключений *egr *і намагався писати, але приходить в кінці запису, а не закриває програму, застряг на 49% записи і нижче, де виходить напис "будильник" / будильник ecu *іде письмового download *не приймаються ..і в цей момент, враховуючи, що програми і застряг, я повинен зняти всі і переписати файл, ніж було колись в recovery *mode**цікаво, якщо хто-то èggià *трапилося і як виправити, дякую...я заявляю, що egr і була виключена правильно і немає ніяких помилок на файл ..то, я думаю, що від недосвідченого і, що ті, хто раніше написав.ecu поставив якийсь блок запису ..якщо б це було так, як розблокувати ? Ще раз спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ви змінили щось в машині, як стерео???
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Привіт Карло ... немає в машині і всі оригінальні ..і з vag-немає ніяких помилок ебу немає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Мені довелося вчора Гольф 5 105л.з EDC16U34 вже зіставлено способів ламається маховик і дизельне паливо, рідина з вихлопної труби,
    читаю виправляє, я пишу 100% помилка закриття,
    переписати його мод пройшов нормально..
    я ношу це, шукати помилки в моїх файлах нічого,
    відомо, що Титан не виправляє Контрольну суму автоматично, але він повинен був зробити інструмент "Bad" я можу виправити вручну
    переписати все ок, закрите день успішно
    (Mpps V12 Box Алюміній) не те, від 4,70...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Спасибі за пораду cinqueturbo тепер я намагаюся виправити дату і жахнувся запису і я оновлю !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Хлопці, я виправив дату з winlos і кімнатою писати ..тепер пише все до 100% і закривається добре писати, але не частина і залишаються всі контрольні лампи горять, як у стадії написання, і, щоб зробити це знову берете тільки те, що його файли ..що я можу зробити ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alessio105 Visualizza Messaggio
    Хлопці, я виправив дату з winlos і кімнатою писати ..тепер пише все до 100% і закривається добре писати, але не частина і залишаються всі контрольні лампи горять, як у стадії написання, і, щоб зробити це знову берете тільки те, що його файли ..що я можу зробити ?
    Не та, що ви Mpps, ніж пластикові, правда?
    що протокол ви використовуєте Kline або Kline-Can?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Так кабель, а то все пластик, але з допомогою цього Кабелю я написав 50 разів гольф завжди edc16u34 і багато інші машини без проблем ... протокол використовую його audi a3 2.0 tdi edc16u34 ...не те, що хтось буде файл ori 608/913?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    перевірте кінець файлу, де ce cks, якщо у вас все в нуль, дуже ймовірно, що проблема їх, знайти його золото і заповнити цій частині на вашому і напиши, ви побачите, що все йде до хорошого кінця, не скажу в снд? тому що тоді ви не можете скачати файл.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    вибачте, але замість того, щоб вбити збираєтеся ecu так чому не вважати і записати в bdm і ні?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •