Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198

читання bdm або через послідовний порт

Доброго ранку усім!!!!
    Тоді у мене питання задавати. Я починаю занурюватися в світ карт, і перше, що я хотів отримати файл з ебу мого автомобіля, який був підключений дуже давно і зробити, як тільки отримаю права, враховуючи, що, як на мене, не було зроблено дуже добре.
    моя машина Fiat Bravo першої серії 1,9 jtd 105 коней, і я думаю, що моя як зробити до школи, так як він не має роз'єм odb.
    і питання це, як я можу знати, бо якщо мені доведеться прочитати її в bdm, або, якщо ви можете зробити це в послідовний?
    Наскільки я зрозумів, це завжди краще, ніж працювати в школі, навіть якщо ви можете зробити це в послідовний, вірно?

я заявляю, що кажу неосвічені в цьому питанні я навіть починаю отримувати досвід і не намагаюся каша готова або чогось подібного і тому, що я хочу організувати курси, я питаю тільки для того, щоб почати мати кілька порад, щоб почати робити трохи досвіду!
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    у мене є трохи плутанини..... свій-це edc15, отже, не забезпечує читання bdm(заплановано на edc16).
    тому для того, щоб зробити це в школі, варто використовувати програматор eprom типу wellon,але що може бути більше,
    edc15 не мають мови блокування на запис у бд, що витягаються тільки з bakup, як деякі edc16,
    так що якщо у вас проблеми в письмовій формі,з файлу читав раніше і wellon повернули.
    свій і перезаписувані допомогою лінії-до від роз'єм діагностики 3-х смугова старих fiat.безумовно, ваш інструмент буде мати інформація, щоб працювати на ваш автомобіль.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ах, от чудово!
    більш, що плутанина, я починаю вчитися.
    ви моє edc15, тому мови про роботу в бюро необхідно тільки тоді, коли ви не в змозі зробити це через послідовний вірно?
    у будь-якому випадку я все ще чекаю galletto v54 я замовив те, щоб почати і рук в руки куплю те, що мені потрібно, щоб ти мене ще не прибув, так що я ще не намагався нічого зробити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    але півник, він на к-лінії в діагностичний роз'єм?!?!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ось цього я не знаю, тому що в будь-якому разі мені це потрібно більше, для машин з роз'ємом obd і тому я взяв тільки півник, щоб тепер,для того, щоб інші потім обладнання, план, план, все одно потім подивлюся, не тільки мені приходить.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо це ваша перша серія не має роз'єм eobd, але має діагностичний роз'єм на 3 дроти, назвав його "типу фіат", з якої можна відмінно читати і писати, твоя машина просто зробити перехідник і ти на місці, з v54 зробити спокійно.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    спасибі ugoboss, у вас є розетка типу fiat перехідник я вже.
    мені цікаво знати, читати/писати в школі, це необхідно, тільки якщо ви не через роз'єм діагностики або для вибору методу роботи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    і більш безпечна робота завжди мати резервну копію ecu особливо х менш масовими, потім, якщо у вас є інструмент, який працює добре, ви можете йти тільки через послідовний порт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    edc15 ви робите в boot mode, чи я помиляюся? в інструкції v54 немає pin-out
    не повинні служити програматор eprom

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013