Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Перепризначення Range Rover 3.6 DPF MY07

Привіт всім!!!!
    вже небагато, що я не пишу на форумі,
    але я повернуся в офіс, враховуючи, що я купив, нарешті,
    машина rimappabile.
    Таким чином, враховуючи, що це буде мій перший перепризначення
    я хочу поки зрозуміти, як влаштована оригінальна карта (з'ясувати, які криві ES: дизель, заздалегідь, etc) і
    "зрозуміти, де діяти.
    Перші речі, які я хотів зробити, це видалення DPF і закриття EGR.

Почнемо з дженерал автомобіля і ECU:

Марка: Land Rover
    Модель: Range Rover Vogue
    Об'єм двигуна: 3.6 (dc 3600)
    Рік: 2007
    РЕЗЮМЕ/КВТ: 272Cv/200Kw
    Циліндрів: V8
    Двигун: 368DT
    Пальне: Дизель
    DPF: Так
    Коробка передач: Автоматична/Секвентальна, без Палітри
    ECU: Siemens SID 203
    HW: NNN500970
    SW: NNS505000

Комп'ютер: Lenovo W530
    ОС: WIN XP SP3

Узяв карту з KESS V2 через роз'єм OBD (від пошуку я повинен був вибрати Range Rover Sport, єдина відмінність крім кузова в похід пневматичної підвіски не пов'язані з блоком управління двигуном і акпп);
    під час операції екстраполяції файлу відбулися 2 помилки:
    "несправність акп передач обмежені" і "система HDC не доступний",
    HDC-це система для спрощення на дорогах багато крутих.

Операція все одно вважається успішною з виходу і видалення помилок, описані вище,
    в автоматичному режимі, насправді машина матчу, і все було чудово без, що я, я нічого не зробив.
    Файл екстраполювати, з загальною вагою 2048 Mb, я врятував його, давши йому навіть розширення ".ori";
    у KESS V2 не дозволяла дати йому розширення автоматично за допомогою "шторки " зникнення".

В цей момент я спробував помістити цей файл ECM Titanium V. 1.61 і автоматично пішов шукати драйвера
    більше підходить, і дав 3 результати всіх фірмових жовтих (застарілих Драйверів).
    Читав на форумі, більшість користувачів не рекомендує використовувати драйвери для мотивації, більш або менш різних і/або недійсними,
    потім я стрибнув з вибором драйверів і я почав вивчати карту visualizzandola в hex, що в 2D, режим перегляду вже встановлені на 16-бітний Motorola(сподіваюся, це право цієї конфігурації), але, на жаль, мій невеликий досвід не зробив мене можна визнати
    що вони всі ці криві (намагається DPF і EGR), так що я закрив ECM, і я спробував 2 програми "кілька автоматичних":

- VOLTA SENSOR DECODING
    - ECU SAFE 2.0

Перший, який я використовував, був ECU SAFE, але я не розпізнав файл, і він не дозволить мені змінити його ні в якому разі.
    Замість того, РАЗ визнав файлу і вдалося видалити (я вважаю), DPF, однак, перш ніж спробувати покласти файл я хотів бути впевнений,
    що нова карта була закодована добре (CKS etc) і він видалений повністю DPF (я читав, що для повного видалення DPF, повинні бути видалені, більше речей
    як postiniezione, карта DPF та інші дрібні речі).
    Я намагався поставити новий файл назад в ECM, як і вихідний файл, щоб побачити, якщо він щось змінив, сюрприз в автоматичний пошук драйверів замість того, щоб дати мені
    звичайні 3 застарілих драйверів не давав нічого, і це зробило мене досить невизначеним.

Додаю архів з вихідним файлом і відредаговано за раз.
    Я хотів би знати вашу, і допомогти мені у разі, якщо до видалення DPF, що EGR вручну
    потім перейти дати кілька Резюме НМ в цій машині.

Дякую за відповіді.
    Привіт!

PS: розширення .орі і .мод тільки для визначення стандартним способом, який є оригінальною карті, і той, modifcata правильно? я міг би також покласти на продовження, що розумію тільки я? Тип:
    .OEM оригінальний .EDIT для з поправками?

P. S. 2: це нормально, що велика частина карти (відображається в HEX) мені як значення FF, тобто повний? тому що, якщо б я не бачив зла карту audi A3 TDI для більшості було повно кривих вже з самого початку карти. ідеї?
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    5
    I would like to help you, but can't download file uploaded by you, you can send it to skype id telucu17 or ***** office*procartuning.ro ?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    you can't download because you haven't reach 80 безлад. в the forum.
    I send you the map в лічку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Шановний ентузіаст, ви граєте з дуже ніжною, ця версія ecu файл йде ручної для видалення на дисплеї повідомлення fap після декількох км, а інша справа-ніжний і інструмент, який ви використовуєте для розрахунку cecksum, я настійно рекомендую вам почати з цього ecu, вивчає чимало і практика ecu + прості, кидає в скриньку, тут 2 псевдо sw.............

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт і спасибі за відповідь,
    Отже, що стосується, що автомобіль і ECU делікатні і складні
    я даю вам причина, особливо для мене; однак, не думайте, що я припускають, щоб зробити
    зміни і поставити нове зіставлення і ніхто не має роботи,
    я був би божевільним, то, перш ніж йти на дотик реальне відображення тим часом я хотів
    ознайомитися з програмним Забезпеченням і з відображенням, якщо для, якщо.

Що стосується питань, на які я відповідав:
    - Режим visulizzazione я зробив добре покласти Motorola 16Bit?
    Звичайно, вигляд буде залежати від того, що хтось хоче зробити, але, читаючи теми у цьому форумі
    користувач, щоб побачити, якщо DPF був On або Off замість 16bit поставив у 8бит. Прочитавши офіційне керівництво по ECM
    різниця полягає тільки в значеннях, набагато більш точні, хтось може пояснити, що насправді змінює між visulizzazioni?

Між тим partirei, намагаючись розібратися в тому, що параметри, які ви секта ECM для visulizzare правильно картку, в залежності від необхідності.

PS: Безумовно, я consiglierete використовувати WinOLS, однак, не маючи DAMOS і навіть програмне забезпечення, але випробувавши СУДУ, на мій погляд, виглядає занадто інтуїтивно
    в іншому випадку, може бути, ECM Titanium, а я завжди вірю, що, щоб знайти звичайні карти просто шукати і знаходитеся в обидві Програми, я не брав грошей? якщо ви чому?

З повагою!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    5

dpf + egr off

here it is dpf+egr off. test it and reportLand_Rover Range_Rover TD_V8 DPF_+_EGR_OFF SW#LP2C1C3000000).rar

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт telucu17
    thanks a lot for the map.
    I want to ask you two things:

I opened your map modified with ECM titanium 1.61 to see the difference
    between the ori and the mod файл.

What's the DPF і EGR?

_Adress_058DA4_to_058E22.jpg

_Adress_059D58_to_059E04.jpg

Kind Regards

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    5
    Send to my pictures *****, because I can not download them here

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    я хотів зняти обмежувач швидкості хтось може сказати мені, якою адресою знаходиться?
    і як зробити, щоб його змінити? машина зупиняється, в 200kmh

З повагою.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт, хлопці,

Я зробив свій перший відображення на цьому авто,

тому я не використовував ніяких Драйверів (ECM Titanium 1.61)
    я хотів би знати вашу думку про те, що я зробив, і, якщо я можу поставити
    карту на автомобіль, не ризикуючи зламати що-то.
    У файлі, який додаю присутні 2 файлу .mod один, в якому я зробив відображення
    і видалені DPF і EGR, а інший вилучений DPF, але з Разу.

Велике спасибі за допомогу!!!!

_ECU_SIEMENS_SID_203_HWNNN500970_SWNNS505000_MAP_RR_3.6_07.rar

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •