Привіт всім!!!!
вже небагато, що я не пишу на форумі,
але я повернуся в офіс, враховуючи, що я купив, нарешті,
машина rimappabile.
Таким чином, враховуючи, що це буде мій перший перепризначення
я хочу поки зрозуміти, як влаштована оригінальна карта (з'ясувати, які криві ES: дизель, заздалегідь, etc) і
"зрозуміти, де діяти.
Перші речі, які я хотів зробити, це видалення DPF і закриття EGR.
Почнемо з дженерал автомобіля і ECU:
Марка: Land Rover
Модель: Range Rover Vogue
Об'єм двигуна: 3.6 (dc 3600)
Рік: 2007
РЕЗЮМЕ/КВТ: 272Cv/200Kw
Циліндрів: V8
Двигун: 368DT
Пальне: Дизель
DPF: Так
Коробка передач: Автоматична/Секвентальна, без Палітри
ECU: Siemens SID 203
HW: NNN500970
SW: NNS505000
Комп'ютер: Lenovo W530
ОС: WIN XP SP3
Узяв карту з KESS V2 через роз'єм OBD (від пошуку я повинен був вибрати Range Rover Sport, єдина відмінність крім кузова в похід пневматичної підвіски не пов'язані з блоком управління двигуном і акпп);
під час операції екстраполяції файлу відбулися 2 помилки:
"несправність акп передач обмежені" і "система HDC не доступний",
HDC-це система для спрощення на дорогах багато крутих.
Операція все одно вважається успішною з виходу і видалення помилок, описані вище,
в автоматичному режимі, насправді машина матчу, і все було чудово без, що я, я нічого не зробив.
Файл екстраполювати, з загальною вагою 2048 Mb, я врятував його, давши йому навіть розширення ".ori";
у KESS V2 не дозволяла дати йому розширення автоматично за допомогою "шторки " зникнення".
В цей момент я спробував помістити цей файл ECM Titanium V. 1.61 і автоматично пішов шукати драйвера
більше підходить, і дав 3 результати всіх фірмових жовтих (застарілих Драйверів).
Читав на форумі, більшість користувачів не рекомендує використовувати драйвери для мотивації, більш або менш різних і/або недійсними,
потім я стрибнув з вибором драйверів і я почав вивчати карту visualizzandola в hex, що в 2D, режим перегляду вже встановлені на 16-бітний Motorola(сподіваюся, це право цієї конфігурації), але, на жаль, мій невеликий досвід не зробив мене можна визнати
що вони всі ці криві (намагається DPF і EGR), так що я закрив ECM, і я спробував 2 програми "кілька автоматичних":
- VOLTA SENSOR DECODING
- ECU SAFE 2.0
Перший, який я використовував, був ECU SAFE, але я не розпізнав файл, і він не дозволить мені змінити його ні в якому разі.
Замість того, РАЗ визнав файлу і вдалося видалити (я вважаю), DPF, однак, перш ніж спробувати покласти файл я хотів бути впевнений,
що нова карта була закодована добре (CKS etc) і він видалений повністю DPF (я читав, що для повного видалення DPF, повинні бути видалені, більше речей
як postiniezione, карта DPF та інші дрібні речі).
Я намагався поставити новий файл назад в ECM, як і вихідний файл, щоб побачити, якщо він щось змінив, сюрприз в автоматичний пошук драйверів замість того, щоб дати мені
звичайні 3 застарілих драйверів не давав нічого, і це зробило мене досить невизначеним.
Додаю архів з вихідним файлом і відредаговано за раз.
Я хотів би знати вашу, і допомогти мені у разі, якщо до видалення DPF, що EGR вручну
потім перейти дати кілька Резюме НМ в цій машині.
Дякую за відповіді.
Привіт!
PS: розширення .орі і .мод тільки для визначення стандартним способом, який є оригінальною карті, і той, modifcata правильно? я міг би також покласти на продовження, що розумію тільки я? Тип:
.OEM оригінальний .EDIT для з поправками?
P. S. 2: це нормально, що велика частина карти (відображається в HEX) мені як значення FF, тобто повний? тому що, якщо б я не бачив зла карту audi A3 TDI для більшості було повно кривих вже з самого початку карти. ідеї?
Шановний ентузіаст, ви граєте з дуже ніжною, ця версія ecu файл йде ручної для видалення на дисплеї повідомлення fap після декількох км, а інша справа-ніжний і інструмент, який ви використовуєте для розрахунку cecksum, я настійно рекомендую вам почати з цього ecu, вивчає чимало і практика ecu + прості, кидає в скриньку, тут 2 псевдо sw.............
Привіт і спасибі за відповідь,
Отже, що стосується, що автомобіль і ECU делікатні і складні
я даю вам причина, особливо для мене; однак, не думайте, що я припускають, щоб зробити
зміни і поставити нове зіставлення і ніхто не має роботи,
я був би божевільним, то, перш ніж йти на дотик реальне відображення тим часом я хотів
ознайомитися з програмним Забезпеченням і з відображенням, якщо для, якщо.
Що стосується питань, на які я відповідав:
- Режим visulizzazione я зробив добре покласти Motorola 16Bit?
Звичайно, вигляд буде залежати від того, що хтось хоче зробити, але, читаючи теми у цьому форумі
користувач, щоб побачити, якщо DPF був On або Off замість 16bit поставив у 8бит. Прочитавши офіційне керівництво по ECM
різниця полягає тільки в значеннях, набагато більш точні, хтось може пояснити, що насправді змінює між visulizzazioni?
Між тим partirei, намагаючись розібратися в тому, що параметри, які ви секта ECM для visulizzare правильно картку, в залежності від необхідності.
PS: Безумовно, я consiglierete використовувати WinOLS, однак, не маючи DAMOS і навіть програмне забезпечення, але випробувавши СУДУ, на мій погляд, виглядає занадто інтуїтивно
в іншому випадку, може бути, ECM Titanium, а я завжди вірю, що, щоб знайти звичайні карти просто шукати і знаходитеся в обидві Програми, я не брав грошей? якщо ви чому?
тому я не використовував ніяких Драйверів (ECM Titanium 1.61)
я хотів би знати вашу думку про те, що я зробив, і, якщо я можу поставити
карту на автомобіль, не ризикуючи зламати що-то.
У файлі, який додаю присутні 2 файлу .mod один, в якому я зробив відображення
і видалені DPF і EGR, а інший вилучений DPF, але з Разу.