Привіт, хлопці,я edc17cp14 для клонування або scodificare
що ви можете зробити? я знаю, що я трохи ostiche
я резервні копії обох звичайно
Привіт, хлопці,я edc17cp14 для клонування або scodificare
що ви можете зробити? я знаю, що я трохи ostiche
я резервні копії обох звичайно
ну,ви підкажіть, а я
я клоновано ecu, що в кінці кінців я виявив відрізнятися в залежності від програмного забезпечення, а також обладнання, ніж passat
автомобіль як і раніше не було, тому мені довелося scodificare повністю і авто частини і добре
звичайно загоряється індикатор іммо і свічок розжарювання
а відповідь дуже правильний
привіт, зрештою, з шпигунів, як ви вирішили?спасибі.
привіт, є новини про клонування цієї моделі ебу?спасибі.
на ці ecu, щоб отримати трохи безпеки, вдалося, роботи клонів , потрібно починаючи з hw і sw рівні, в цьому випадку ви можете мати гарні шанси, в іншому випадку, я бачу, дура клонування, краще йти scodifica, а потім подивитися, шпигунів, як вирішити.
уго ---- президент A.E.P.
насправді у мене 2 ебу однакові в hw і sw.
в цьому випадку, я раджу вам зробити резервну копію обох ecu , порівняти файли, і потім перенесіть резервне копіювання, до 99% повинні піти, але останнє слово від машини.
уго ---- президент A.E.P.
ми це від тебе чуємо, це єдиний доказ, що я міг би зробити ви cunsiglio одного..але нічого не робити!!не було в сторону.![]()
головна проблема з вдг-med17 є "ключі rsa" і роллінг код, також між 2 ебу ідентичні між hw і sw, і простіше, чим вище буде по-різному..
Було б спробувати, щоб побачити, де саме розташовані як "ключі", що і роллінг-код і в цей момент втрутитися вручну, щоб обміняти на екю, в екю,принаймні в теорії..