-
Сумніви на запис
Привіт.
У мене Mini One r50 бензин з ECU Siemens EMS 2
Після зміни з ECM Titanium крива метелик копіюючи кроком cooper я пробував писати з Mpps v12 (читається завжди з Mpps v12), але він дав мені помилку. Після декількох спроб розбудити ecu, вдалося переписати файл ОРІ і, таким чином, я прийшов в ECU.
Два позначення:
в) використовуючи декілька читань у різний час я помітив, що частина контуру редагування та читання, і запис була через тиждень (нібито адаптації до керівництва управління).
b) під час запису партії в Win запит на оновлення Adobe.
Питання:
Помилка була в scritttura людини не залежить від цих двох чинників, або в один із двох викликало помилку?
Саме: читання, редагування та запис повинні бути практично в безпосередній opuure значення не має?
Може автоматичне відкриття вікна хабара в процесі написання?
Я б міг повторити, але в мене багато сумнівів і великий страх, щоб не бути ще раз так пощастило в разі блокування.
Дякую за увагу.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
незалежно dl те, що в mpps не підходить, щоб зробити автомобілі з диспетчерами різні: від простих, bosch і навіть там не завжди є здогади,можу сказати вам, напевно, що adobe не має нічого спільного
крім того, кожен раз, коли ви редагуєте дані, контрольна сума змінюється таким чином, деякі зони будуть різні
-
є список автомобілів для mpps
-
немає adobe не має нічого спільного
-
але завжди краще мати інтернет-виключено
-
щоб уникнути оновлення mpps
-
тобі кажуть, що навіть тоді, коли ви купите
-
закрити інтернет перед підключенням