-
fiat stilo вимикається і не стартує і не переходить в діагноз
привіт всім,як назва цієї fiat stilo 1.6 16v бензин 2002 року,вимикається і не більше, і не вдається увійти в діагностику двигуна коли не заводиться,навіть коли ви не можете увійти в діагностику, немає кодів помилок.у той час як в abs є дві помилки, пов'язані у зв'язку абс ,і блок управління двигуном.коди не пам'ятаю, якщо я можу їх завтра*****unque від відремонтувати блок управління двигуном.будь ласка, якщо в когось є фото або пояснення, щоб відремонтувати цей блок або дії керівництво?також цікаво, якщо є, щоб зробити апгрейд процесора. заздалегідь спасибі всім, хто мені дають відповіді.
-
Я перед заміною блоку управління перевірте, якщо харчування-це добре...
спробуйте перевірити, якщо СЕМ капот це нормально чи є якась проблема потрапляння води.
-
я ці блоки я змінилася, але вже кілька проблем управляє прямо перед блок запобіжників в передній, як сказав колега раніше
-
привіт, дякую, що відповіли,а я міняв пару,я впевнений, що блок управління і маршрут .я, наприклад, хотів ремонтних процедур, ебу, внутрішній,якщо у когось є трохи матеріалу.
-
я спробував відкрити його, але я ніколи не знаходив, нічого не зламано , мені шкода, але я нічим не можу допомогти
-
інша справа, якщо потім потрібно деяке оновлення процесора.
-
спасибі франк за відповідь ,я стараюся, більше, ніж іншої процедури внутрішнього ремонту, щоб зрозуміти, як і зроблено, і спробувати зрозуміти, як це працює.зараз скажу не по темі, це блок управління, рік проблем також прискорювача ,що не дають газ, було б цікаво подивитися, як вирішити.
Ми говоримо, що ми хотіли б втручання фахівця з ремонту, і ми з двох інформація і змушує побачити фрагменти для ремонту.
-
я тримаю курс, тільки якщо у вас результати, дай знати, мені, наприклад, не бачить датчик температури
-
Привіт Франк на даний момент ніхто не виступив вперед, щоб дати висвітлення ,я сподіваюсь, що хтось є, дайте відповіді.
-
здрастуйте, ніхто не може дати які-небудь новини?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму