-
розрахунку afr edc16c9 astra 1.7
всім привіт
в мого постійного вивчення і поглиблення у мене виникають труднощі в розрахунку afr
тоді я знаю, що афр не є інший, що відносини між всмоктуваного повітря / паливо дизельне вводять
будучи, що edc16 працюють на "запит крутного моменту" мені вдалося з'ясувати, що для знаходження афр у певний момент ви продовжите так
- знаходиться на обмежувач крутного моменту значення, яке нас цікавить, тут, наприклад, 4000 оборотів в хвилину 142nm
- ви йдете в карту пару - дизель, і я намагаюся, щоб 142nm 4000 об / хв і я вважаю, дизельного палива потрібно близько 29,2 мг
- тепер я повинен знайти карту, дизельне паливо - повітря " (який я не можу знайти,що випадково, як лямбда зонд верхній і нижній???) щоб знайти відповідні mg повітря, що мета, яка приймає автомобілі
і, нарешті, зробити відносини між мг повітря / мг дизельне паливо = співвідношення AFR
моя проблема і що я не можу знайти він славиться карту дизельне паливо-повітря", а також охочих знайти повітря "всмоктується" через читання в діагностиці MAF, але я знайшов значення в Кг/год

FLASHASTRA1originale.rar
-
На жаль, я не можу завантажити нічого, тому що я користувач ще в самому початку, однак якщо з MAF у вас значення в Кг/год, по мені, ви можете конвертувати їх в мг/цикл, роблячи розрахунок типу цього.
Припустимо, що у вас є 12 Кг/год, що двигун обертів 850 об/хв. Якщо хвилину тому 850 оборотів в годину буде 850*60 тобто 51.000 раундів, і кожен раунд в 4-тактний двигун і 4-циліндровий відбуваються 2 прагнення, тобто все, 51.000*2=102.000 прагнення. 12 Кг 12.000.000 mg, отже, розділивши їх для 102.000 прагнення кожного циклу в циліндр входять 12.000.000/102.000=117,647 мг
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму