Результати 1-4 з 4

Обговорення: Контрольна змінна?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    4

Контрольна змінна?

У мене Mini One R50 (перша серія 2002 року) з ecu Siemens S118012001L.
    Зробивши два наступних читаннях без пуску двигуна Контрольна сума з ECM Titanium, не змінюється, в той час як свідчення чергуються з більш або менш уздовж автомобіля, шкоди, контрольна сума відрізняється, відмінності в графіку між адресами 003fff і 005800.
    Це зміни, що стосуються адаптації ecu до керівництва?
    Якщо так читання і записи повинні бути зроблені відразу ж, без використання автомобіля або поставити на мотоцикл варто ризик блокування через зміненого Контрольна сума або що не має створити проблем в процесі запису?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні побачити область, в якій здійснюються ці зміни, я не бачу причин, які змінили cks, і в будь-якому випадку, якщо так було, не вплине на введення в експлуатацію мотоцикла.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    4
    Але той факт, що контур карти був змінений тільки як можна виправдати (варіації завжди між 003fff і 005800, тому в початковій частині)?
    І цілком можливо, що ебу перезаписывающей в Eeprom, тільки змінивши карту, щоб підігнати її під стиль водіння?
    Про CKS вперше ECM Titanium дав мені 201F, другий 378E, третій DE64, четвертий 37CF (четвертий bis або перечитування зроблено без включення двигуна замість цього він повернув мені 37CF).
    Драйвер, таких, що ECM мені замість цього все той же.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    G-T069 зміна значення цього діапазону може бути плати на стиль керівництва і він, про cks якщо ECM Titanium, ви не робите помилки, я не бачу проблеми. На "Керівництво для швидкого використання ECM Titanium" у вас є :
    "Розділ 8 - Як зробити правильний файл змінений за допомогою корекції Контрольної суми"
    ..що я раджу вам прочитати, так як у вас є сім'ї cks.
    Я сподіваюся, що це допоможе!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •