я хотів би думки на цю карту, спасибі
я хотів би думки на цю карту, спасибі
жодна добра душа???![]()
виходячи з того, що файли розміщені не оригінальні не з двох, я вам скажу, що не все добре, ти пропустив багато карт, і ті зроблені не дуже добре, єдина хороша річ-гарячий старт у другому файлі.
уго ---- президент A.E.P.
поштова hw sw і поговоримо про це разом!
golfmiaori.rarспасибі frenk
дані:
Bosch
Дизель
0281011900
1037371094
------------------------------
Size: 1048576 = 0x100000
Cks = 0x94F16A2
додаю ori сесія помиляюся
вибачте gabrilupo але у мене файл у базі даних і я не можу все ще отримати доступ,але ми повторно після "розблокування"![]()
У qst карту, скільки елементів у egr? 1 або 2
Тоді, два коротких, увагу на деякі зміни. Перше, reboot в calco катастрофічними! По-друге, є карти, які я не міг змінити. EGR зроблений добре. Тоді все залежить від того, що ви хочете.
У egr будучи edc 16 я думаю, що ви могли б отримати його від контролю, а не в стилі "edc15". Тиск турбо зроблена у відсотках, і ви забули деякі карти.
Як ти не торкнувся карти, лямбда-dfd34 і супутніх товарів?
Гарячий старт можна було зробити це і в другій карті поряд з тим, що ви зачепили
на egr я повинен знайти так звані "карти" гістерезис правильно? не я змінив деякі обмежувачі, тому що не менше, ніж картка з турбо чи я помиляюся? що стосується карти, лямбда не гарячі клавіші не знаю, немає пішов, щоб доторкнутися до них...я не знаю, що там по осях...