Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

проблема альфа 159,свист з моторного відсіку

Привіт, хлопці,я пишу вам, щоб моя 159

в основному це проблема,якщо accelero graduatamente в залежності від(де ви помітили проблеми), коли автомобіль майже доходить до піку в один клік,після чого тиск знижується і він встане.у цей момент ви чуєте шум, типу шипіння повітря, frrrrrrrr

я, трапляється, то часто відчувати той же свист тривалий, що я думав, залежало від вітру, але, ймовірно, немає,я також намагався сповільнити,прискорити,поставити на нейтраль та ін.. але не можу зрозуміти, чому іноді назад, а іноді ні.

я думав діра в якийсь рукав або в інтеркулер, але не дим і не втрачає prestazionio,є тільки те, затвора, коли йде пік турбіни

ідеї!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ці автомобілі мають проблеми на шпильки випускного колектора, які послаблюються, і іноді ламаються, в результаті чого шум, схожий на ваш, контролює.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Вже змінені в профілактичних цілях у минулому році, й було все одно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    перевірте металевий нашийник між турбонаддувом і каталізатором, іноді l я знайшов трохи відкрутити, порошків чорних близько до аркуш paracalore turbo?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    отже,я вирушив, щоб зробити деякі випробування і шумів, що робить випадковим чином залежить від зборів, пастка для каменів зламав

але те, що ви відчуваєте, коли турбо йде тиск, впевнений, немає

останнім часом я видалив первинний каталізатор з трубою, і потім я щільно хомут,проблема в тому, що дефект зробив це вже перед

найбільше лякає, що я від цього піку тиску,а потім калу і потім повертається мені не здається, так нормально, так що це теж дратує

підвищення тиску turbo, очевидно, почуває себе навіть більше

я думав, трохи криві vgt так тримати, геометрія трохи більш відкритою і, отже, не мати, що piccata дивно, чому я пам'ятаю, що від мого огляду програмного забезпечення 138-889, що і після було відмінність в обробці геометрії

постараюся в найближчі кілька днів, і я дам вам знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    навіть мій дає вам, що piccata, і це ПРОТИ 160-252 з або без swirl робить те ж саме, як я вважав, що відкритих раптом з-за бруду і замість " ні " або " стратегії, пов'язані з ними роблять підніматися тиск x збільшення турбулентності з swirl закритих x, а потім відкрити

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тому piccate вони навіть ваш,ммм, і, отже, не намагалися ви вирішити?
    на довгу секунду мені деякі проблеми створюють

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    А робить це тільки на часткових навантаженнях, на планшеті не робить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Немає Xké багато з них все це назвемо дефект, я зняв swirl x уникнути пошкодження двигуна, але, як і раніше працюють

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    А також мені робить, і робить це, навіть на деяких моїх друзів, які мають звичайний привід.
    На практиці від газу, і ви відчуваєте, футбол **** трохи менше 3000 обертів, і зверніть увагу на падіння тиску, а потім знову підвищити.
    Я помітив, але що з формою, якщо натискаю в нижній частині не відбувається......я не знаю, дати мені пояснення

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •