Добрий вечір, я хотів би знати, якщо можна scodificare один iaw 16f, не вносити процес з eprom 27c512.так як зараз є тільки один carprog, і я не можу писати на цій eprom.
Якщо ви з якоїсь компонент ви йдете працювати?
Добрий вечір, я хотів би знати, якщо можна scodificare один iaw 16f, не вносити процес з eprom 27c512.так як зараз є тільки один carprog, і я не можу писати на цій eprom.
Якщо ви з якоїсь компонент ви йдете працювати?
ми працюємо на мікро інтерфейс визначає ... car prog клон ? якщо клон не зробити нічого, принаймні, що ми зробити деякі зміни !!!! ви повинні озброїти упа отпаять мікро запрограмувати з файлами завдань і risaldarlo і готово !!! сказати, здається, простий, але щоб зробити це, потрібна велика спокій-це, перш за все, багато терпіння ,інтерфейс специфікація займає 5 хвилин .я сподіваюся, що було ясно,![]()
Ви carprog клон, але якщо я взяв в інтернеті, але я продав магазин, який продає багато цих клонів, і що б він працював сам, тому я припускаю, що, можливо, вже були внесені зміни до...ви можете сказати мені, що ви розумієте ? Не riasco читання мікро ?
ну, це крім, що ви не можете читати без пам'яті, або майже, але якщо його відкрити, подивитися всі зроблені зміни,.... якщо перейти на сайт тобі показує
Тоді, я думаю, були зроблені, тому що досі не дав мені проблеми...***** unque хтось так ласкаві, postarmi файл immo off для цього ебу...наперед дякую
навіть якщо qualquno вас посаду, не думаю, що ви можете читати
доброго дня, в мережі можна знайти кілька схем, щоб побудувати спеціальний інтерфейс, а також sw з цим устаткуванням це займає 2 хвилини