Результати 1-5 з 5

Обговорення: зробити повну карту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

зробити повну карту

привіт, хлопці,я хочу, щоб mappetta, що він достатньо точний, щоб вичавити добре, мій автомобіль(alfa gt 1.9 150cv з downpipe,центральний заглушений, спортивний,остаточний заглушений, спортивний повітряний фільтр bmc,посиленого зчеплення з маховиком полегшений).
    Я купив колись давно одна карта з rimappatore онлайн, але карта, навіть якщо все йде досить добре, не ідеально, як багато, що вони доступні, вони сказали мені, щоб те, що я шукав.
    моєю метою було зробити карту, на якій я могла б спосіб використовувати матеріал, який сів на нього і вичавити турбіна оригінал до наступного етапу, тобто турбо плюс і IC на передній панелі(труби IC алюмінію li montero найближчим часом). Розмовляючи з багатьма rimappatori і підготовчих, з turbo серії, без sbragarlo в довгий час, мені повідомили, що ви в змозі отримати з кроком 40\45cv і в 70\80-нм крутного моменту. Щиро кажу вам, що я не хотів би, поки І МОЖНА викинути куплений файл, але спробувати її поліпшити. я сподіваюся, що ця дискусія може бути відмінною відправною точкою для багатьох.

Ми говоримо про edc16c39 з HW 0281012883 SW 1037379006.

Додаю мій файл ori + карту, куплену + невеликий огляд, зроблений мною. Те, що, можливо, до ока(в моїй редакції), карта геометрії decrementata;це зміна я зробив це спеціально, щоб не дати piccare турбіни, що, перш, ніж я piccava також на висоті 1850 смикаючи марсі високі. прямо зараз зупиняється 1.6, поступово спускаючись в 1.5\1450 в бар. Я сподіваюся, що обговорення буде супроводжуватися багато користувачів, так робити unabella керівництво для тих, хто хоче покласти руки на стільки поширені edc16c39, встановлені на багатьох jtd у зверненні.
    gt-орі моя 2.rar
    mod acquistata.rar
    перед revisione.rar
    Велике спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, якщо ти не радий, чи задоволений remap вашого автомобіля, поговоріть з вашим постачальником файлу, занадто багато навколо називають себе професіоналами і підстьобує коней встановлено, пам'ятайте, що ваш автомобіль і ви повинні також знати, що ступінь надійності ви вирішите мати................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт Skizzo93,
    шкода, що я не можу допомогти, але користувач/utonto і ще я не можу завантажити вкладення..
    Раджу тобі переглянути в інших постах на цьому сайті, побачив, що на edc16c39 є (я думаю.. бачив, що я не маю можливості скачати, я не кажу звичайно), багато користувачів, які мають in bad dad блок управління з помітними info описані у файлі shared.
    GoodLife!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    Тиск 1,6 на жаль, ви не можете вичавити більше, то і

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я дав йому очі, хоча пройшло 2 роки і, можливо, ти не більше цієї машини.
    Є 2 речі, які змушують мене посміхатися, навіть якщо бачу, з'явилися в потрібних місцях.
    Обмежувач швидкості на 299 350Kmh??? Що б його підпис я гуру?
    І на кількість упорскуваного палива в левін в нижній частині сходи бульйон, відсотки сміховинні -0,2% і -0,1%.....
    Їх, як правило, з високо +5%, щоб збільшити, а не зменшити.
    Деякі карти потім виросли без політики, і так математик, прямокутна в табличній формі з 30% навантаження і від 1000rpm ВСІ 5% або 10%
    Потім, тобі ніхто не виправить картку безкоштовно, але вони можуть дати відгук....
    Це увійде в історію, як те, що нависало дизельне паливо, але вставав по 100 на годину обмежувач швидкості.......
    Ті речі, які ви робите, наприклад на 118D, які мають обмежувач в межах 210 км/год і піднімається на 260 x розблокувати і зробити, пройти 210 точно... Є обмежувачі, які ставить bmw, щоб не зробити або максимальної швидкості 118 як 120....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •