Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232

Сумніви контрольної суми

Доброго ранку усім на форумі, я хочу задати питання...

Нарешті, у мене є файл ori мого Grande Punto 1.3 multijet 90cv так що ви можете почати вчитися добре, навіть ці ненависний Marelli...
    (це перше, що я їду писати)
    Тим часом я почав із закриттям egr, і тому, що " починає мені неприємності, але я зрозумів, що Титан не обчислює контрольну суму.
    Насправді, вибір файлу орі мені тільки виділяє те, що для читання BDM (28) і те, що KESS (82)...

Мої сумніви...:
    - треба якимось чином зробити це обчислити Титан до запису через OBD?
    або...
    - я намагаюся набрати його в будь-якому випадку через OBD (у мене KessV2 клон) тому що так само, як і інтерфейс ricalcolera' контрольна сума?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    по мені, перейти через obd, тільки якщо у вас є все, повне резервне копіювання вашого ебу. якщо kess ви залишаєте знаходиться на стадії написання вам хороший питання вирішити. якщо у вас вже є всі резервні копії, то напишіть, і якщо вона блокує відновити все пишу повний файл з bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав Marcuc Visualizza Messaggio
    по мені, перейти через obd, тільки якщо у вас є все, повне резервне копіювання вашого ебу. якщо kess ви залишаєте знаходиться на стадії написання вам хороший питання вирішити. якщо у вас вже є всі резервні копії, то напишіть, і якщо вона блокує відновити все пишу повний файл з bdm
    для cheksum в kess повинні з'ясувати, перш ніж писати без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Я BDM повний... як досі мій Kess, я не коли не підводили довіряти це добре, але не довіряти і краще...
    Для контрольної суми, я знаю, що робить це автоматично перед записом, але я хотів почути досвід форуму...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Якщо написати через obd відповідно програміст використовував той, який автоматично виправляє

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    тоді зайдіть в бд, і якщо вона йде погано, повторіть все bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    ... Підкажіть що по ситуації...

Нагадаємо, що моя проблема в тому, що на Титан я драйвер цей ECU, але не його сім'я контрольна сума насправді не робить розрахунок навіть не на файл, орі... я думав, що kess той виправиться автоматично під час запису, але замість нічого...

Сьогодні вранці я намагався писати в CAN і пішла в хороший кінець, але машина не віддавав в мото... після переписав ori замість цього все ок... я укладаю, що проблема саме контрольна сума і тому, що kess не попросив автозаміна!

Як ви думаєте, як я можу вирішити цю велику корости?
    Як обчислити контрольну суму, я читав, що деякі виправляються з winols...

Я сподіваюся вашої допомоги, тому що навіть якщо я не можу написати його, як я можу не цікавитися нею!!!

Я починаю ненавидіти тих Marelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    ...я прийшов також сумніваюся, що проблема була в тому, що файл, над яким я працював, було то доходи, отримані від читання BDM... але якщо б це було так і не буде працювати, не кричи...

Uhffa... як я calcolarmi це контрольна сума... я повинен знайти якимось чином сім'я для Titanium....?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Якщо хочете використовувати інструменти, такі як Checksum Calculator, це можливо? Працюють для моїх цілей...?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Ніякої рада...?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми