-
ви можете оновити fw 3.009 в kess v2 клон
привіт, хлопці я використовую kess v2.10 клон з fw 3.009 хотів би запитати, якщо можна було оновити fw і якщо можна це зробити спасибі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт, я не знаю, якщо у вас є досвід і устаткування, щоб зробити це в поодинці, але ви f? як оновити hw sw.....пошук інфо у форумі, і речі вам будуть пі? ясно..........
-
Спасибі велике, пристрасть двигуни намагаюся поглянути..і ще, якщо одне мені тільки що повідомили, що в Мілані c ? його двоюрідний брат, який робить це тільки для програмістів..? робить їх дуже схожі, всі оригінальні, по якій дуже пі? надійні з вартість, безумовно, підтримати..щоб? тепер оцінюю, чому? чесно кажучи, не хотілося б поєднувати збиток all hw
-
привіт всім, у мене KESS V2 ( C. ) v. 2.06 і aqggiornato в 2.08 з прошивки 3.099. мені довелося підключити, коли пк був підключений, так що довелося відновлювати sw і fw, в тому числі і папка TF SD. Коли я підключений і все має бути, книга буде оновлюватися, я не активує всіх моделей/двигунів, що і повинен, якщо можливо, знати, як виправити таку проблему. заздалегідь спасибі.
-
Джованні здрастуйте, спробуйте перемістити sd слот, що на цей клон має значно більше..або замініть sd з 2giga, тому що, як правило, клони збирають 128..якщо ти не хочеш змінити sd і зберегти те, що у вас форматування всі способи, які ви знайдете в списку, очевидно, переформатувавши для останнього з 32fat..ти робиш ці тести, я вирішив так
-
дякую, чувак х своєчасний відповідь, я зробив як докази з sd, що переформатування в інші формати. SD і 2 гб.
і можливо, що папку TF на sd-карту, є якась проблема або відсутні файли? якщо встановити fw 4.036 не вирішить проблему? дякую
-
Ви я я оновив fw до 4.036 скопіювали папку tf спеціально для fw на sd і все гладко, як масло
-
Може бути також, що файли всередині пам'яті якщо ви пошкоджені з якоїсь причини...навіть якщо gió я прочитав зараз ваш пост почав, і я повинен сказати, що, підключивши kess до пк, коли він підключений до Інтернету, що більш імовірно, що станеться, що вона ебется на nxp kess
-
Отже, sn смажені, чи у мене все ще є шанс помиритися з тим же fw або 4.036?
-
Gió я спочатку спробуйте перемістити sd-слот, маючи на увазі, що клони танцюють, перейдіть на випробування. Відкрийте kess важіль sd вставити її знову закрити слот і тягнути все тому зрушені на пару міліметрів, тому потрібно зробити кілька тестів, проте кожен раз, коли ви робите спробуйте запустити kess і бачиш, що відбувається. Якщо у всіх тестах, не йде важіль sd скопіювати на 4 папки в папці tf..якщо не так, не так треба отпаять nxp і замінити і зробити паяльна станція всі sw..звичайно, всі роботи по підключенню kess Пк потрібно робити завжди з інтернет-стаккато, а також різні антивірус зняті..
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму