Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33

Info на відмову системи рециркуляції ог

Здравствуйте, я прошу вас, форум думка про мови, що іноді створює обговорення з моїм партнером....він стверджує, що відмова клапана рециркуляції відпрацьованих газів на автомобілях, які оснащені fap/dpf не є коректною роботи і як підприємець? проблем, ніж вигод.тобто в його словах l виняток подовжує час відновлення і обсяг? для регенерації.я замість протилежну думку....на моїй 159 2.0 jtdm не l я як і раніше закрита саме з цієї причини....а ви мені скажіть?
    « Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Я теж чув я, що і в ****llo теоретик ? правильно, чому? у egr використовується, щоб справити на Dpf. Особисто я зробив деякі автомобілі, виключаючи тільки egr для проблеми з нею пов'язані, залишивши dpf активний і у мене не було проблем регенерації або чогось подібного, може бути, час можна розтягнути, але не включає в себе проблеми, які не вдається регенерувати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    у verit? виняток рециркуляції відпрацьованих газів призводить до збільшення температури, для яких провести відбуваються в менше часу . Швидкість же не змінюється, чому? залежить від перепаду тиску, який визначає відсоток засмічення.
    закрити спокійно в egr , вам тільки на користь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    можливо, ви праві exelion 1986 автомобіль без egr використовує більш чистого повітря, що призводить до зниження газу, але це не може бути, якщо немає, що вони зробили це зробити ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    Я не можу докласти конкретні документи, але ваш колега, ви праві...
    Стратегію, з якою регенерується fap містить також parzializzazione потоку вихлопних газів через клапан egr..
    І не ? правда, що відмова клапана приводить до збільшення температури..
    Навпаки, ? якраз навпаки...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, я вважаю, що розмова має бути встановлений точний вигляд автомобіля і, отже, також як sw і hw, багато автомобілів закриття dell' egr приносить тільки користь, на інших типи деякі групи vw тип автомобілі оснащені ecu pcr 2.1, якщо вона виключає " системи рециркуляції ог автомобіля блокує регенерації і, відповідно, труднощі з dpf.........На alfa вам тільки на користь............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    На ПЛР блокує зробити?
    Це ? красива..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    на деяких sw відбувається і досі не можу зрозуміти,...............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    Давайте забудемо цю тему

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    Давайте змінимо тему, я маю на увазі