Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Тиск турбо в цілому.

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39

Тиск турбо в цілому.

Добрий день!
    після пошуку на форумі не знайшов результати, які я шукав, я відкриваю цей пост, щоб попросити роз'яснення.
    З приводу тиску турбо я сумніви колосальна. Система всмоктування, як правило, не має динамічних частин. Якщо в автомобілі не встановлена турбіна із змінною геометрією. Тому попит ? це...***** і це робить ебу впустити більше? повітря в двигун, якщо компоненти встановленими, не передбачає таку можливість?? Я не знаю, якщо я добре пояснив.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, блок управління виконує інші функції розрахунку, але не f? входу повітря в двигун, завдання і грає з турбонаддувом кількість? і тиску повітря буде + дуже складним пояснити в письмовій формі.........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Прости мене, я не розумію. Моє питання народився, чому? в моєму ебу c'? карта під назвою "тиску турбо". Для якої....чому? об'єм повітря всередині циліндра ? оскільки від швидкості? обертання турбіни, що вам потрібно, це запис у карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    якщо вам потрібна допомога і ви говорите про свою машину, якщо ти робиш знати, що автомобіль ? ймовірно, відповімо вам краще на питання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    навіть класичного перепускного клапана, який контролює тиск, не обов'язково повинен бути у змінній геодезистів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Ввечері хлопці. Вибачте, ви праві.....автомобіль ? saab 93, який встановлює дизельний двигун бітурбо від 180cv fiat.
    Я хотів спробувати зрозуміти, що він мав на увазі карту "тиску турбо", на мій ecu ? edc16c39. Яким чином параметри в цій карті виступаючі дійсно на тиск турбо? З допомогою westgate? Для? я знав, що westgate втручається в разі перевищення тиску.....Мені потрібно, щоб мене хто-небудь, що висвітлює. Спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    bh? вони використовують багато систем "волю"або відхилень,як в колекторі та у вихлопній,westegate ? один з цих що потрібно, щоб відводити вихлопні гази в надлишку.геометрія не ? що інше, як кільцевій системі, який оточує робоче колесо турбіни, що на падіння змінної і можуть управлятися від ебу, який змінює кут залежно від параметрів, які inpostati. тільки змінивши "тиску турбо", ви не отримаєте великих результатів!!! слід читати, і йдуть, знайдених адрес, які, разом з "тиску турбо",змінить все.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    І, отже, карту тиску турбо на що він діє?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав Vega25 Visualizza Messaggio
    І, отже, карту тиску турбо на що він діє?
    It is target or desired boost.
    After that, the ECU tries to obtain this target, using VNT.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    він повинен налаштувати команду змінної геометрії

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми