Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106

Нестандартне обладнання, як між Kess V2 , X17 або Півник..?

Привіт, Хлопці, я хотів би купити обладнання для офіційний запису через OBD, але я не знаю на який..

Kess V2
    MagPro2 + x17
    Fgtech

Я знаю, вже? що X17, що FGtech більше? універсальні з точки зору можливості? зробити Boot, BDM etc...? я хотів би що-то, що це дуже надійно, щоб писати в БД, і має безліч протоколів реалізовані, для цього я провів відкритий шлях до Kess V2 (який не має pi? функція завантаження tricore).

Вас, яке обладнання ви мені порадите[/B] для запису через OBD ...?[/B]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Батько одного мого товариша, звичайно, цього літа купив magpro2, для нього це був перший раз, коли клав руку на ебу, тому хотів зробити все від бд... зараз сидить добре, щоб він більше зробив для гольфу, і я думаю, якийсь альфа, якщо в найближчі дні я бачу, прошу більше інфо

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ми говоримо про найкраще обладнання на ринку, щоб сьогодні для мене відповідь alientech,ми працюємо з усією їх обладнання, hw і sw близько 15 років і на сьогоднішній день ми можемо вважати проблем, які ми мали і раніше вирішені без великих труднощів менше долоні,в будь-якому разі сьогодні professionalchiptuning приєднується посередників, alientech, отже, за будь-яку інформацію про ціну і т. д запрошую вас із нами в info*professionalchiptuning.net laaciando свій номер телефону і ми будемо раді надати вам всю інформацію вам потрібно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •