Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

погляд карту альфа gt edc16c9 883-006

привіт всім,Я тільки недавно купив цю машину(alfa gt 150cv NOV2006), і тепер я хотів би зробити mappetta легкий справедливо, щоб дати щось більше і спробувати зменшити трохи витрата( в програмі я робити повної розрядки фільтра і особливо зчеплення, який, однак, відділяє висока і, я думаю, майже закінчився)..... я заявляю, що я новачок, але на двох моїх попередніх машинах, після ваших порад, і намагався знову і знову, мені вдалося об'єднати щось( продуктивність і витрата палива значно краще)... зараз, будучи у мій перший дизельний автомобіль (карт багато більше, rispeto в атмосферне бензин),хочу побачити хороший план, перш ніж приступити до моєї карті, але в той же час один запропонував мені спробувати мод, який монтує ним на його 147(два ecu рівними HW, що SW) але, будучи невпевненим, я хотів би її побачити, перед вами(повинні мати EGR закритий). додаю файли орі(завантажили з мого GT з mpps) і мод, який дав мені мій друг, спасибі....

alfa gt 006.883.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Не погано, для її вдосконалювати прости ori частина змінної геометрії, солі ще 50 очок з turbo і пов'язаних з ними, заздалегідь partirei трохи пізніше, rail понад 1600 бар не багато, але ви можете залишити його cos?, кількість? вводять марно подолати пік, чому? не ми arriver? ніколи, обмежувач крутного моменту головної частини, навіть від 1500 оборотів в хвилину. Спробуйте і подивіться, як вона йде.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Спасибі за пораду спробує?..*****і ніколи б не повернути в 0 значення змінної геометрії?? Ще 50 очок з турбо не tantini? У egr і правильно закритий??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    тоді, хлопці, я завантажена... То, як сказав мені мій друг, з кроком були дуже пристойні,але difderenza ви помітили,...витрата палива непомітно знижується..єдиний мінус (з вини зчеплення майже до фрукти) в четвертому сани прискорюючи всі разом від 2000 до 2500 оборотів в хвилину... Якщо геть обмежувачі крутного моменту на quie про їх даю трохи вище, я повинен вирішити між тим, що заміна зчеплення??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    привіт dvdtuning, то я зняв трохи тиску в рампі, що стільки не потрібно, я дала 50 пунктів в турбо більше, я привів майже до нуля час overboost.... що стосується зчеплення, я зменшується, обмежувач крутного моменту в критичних точках 1800/2500 все, як зменшення, для того, щоб муфта не змістіть більше(slittava дуже мало)...я б не зменшити ще більше, щоб не створювати дірок крутного моменту навколо цих кіл....дякую

мод мій ultimissima.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Без крана, обмежувачі крутного моменту зменшує карт педаль...якщо сани з цієї карти ? трохи фруктів вашого зчеплення, зберегти max 10% на педалі і спробуйте. Час overboost ? карти особливо й не треба, майже ніколи не торкайтеся до неї на турбіни орі, правила відкриття геометрії, ви повинні торкнутися його діагностика на руку. Для turbo 100 пунктів не так багато.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Велике спасибі за допомогу...тоді завтра пробую карту подальшого редагування, як я наруто тільки що сказав....так, і досить фруктів.... Карту, що я написав вище, педаль була така ж, я тільки зменшується, i lim крутного моменту(в чому ? різниця між зменшення крутного моменту або карту педаль??)... Я думав, що карту часу overboost б змінної геометрії (не ? карта pierburg??) ще раз спасибі

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •