Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Обговорення: Fiat Ulysse не 2.2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89

Unhappy Fiat Ulysse не 2.2

Ось тут, на мій перший хороший пост (sar? трохи lunghetto) з проблемною дуже дивно,
    це Ulysse 2.2 2004 рік, ебу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я поясню,
    автомобіль був мого свекра, який на жаль покинув нас приблизно півтора року, з тих пір автомобіль ? нерухомо і ніхто не використовував і/або тим, що поклав в мотоцикл, зараз близько місяця тому мій зять поклав на мотоциклі, щоб враховувати це p? alche ? зламав рукав для води і станції. ми привели автомобіль в моїй майстерні з колісниці порятунку, по прибутті я почав особисто автомобіль з кабелями, чому? батарея була розряджена і я скачав автомобіль універсал допомоги,установка на палубі, в майстерні, я замінив втулку зламав з одного тимчасового і я тримав автомобіль в рух, щоб пару годин sincerandomi, що вони не створені інші пошкодження, типу прокладка головки згоріла або водяний насос з втрат із-за тривалого простою, замовив нові втулки, по прибутті я почав автомобіль і доставлена в майстерню, я замінив той же, паркування автомобіля поза для того, щоб зробити роботу на інший автомобіль і під час його, щоб закінчити роботу, автомобіль не pi?............
    Двигун провертається, але не запускається
    Несправностей в ecu немає
    насос низького тиску ок
    обороти двигуна ок
    іммо ок
    забув, іноді не працюють скла електричні та централізованих
    думав проблема з ключами і у другої (моєї свекрухи, на жаль ? р? забудькуватий) я провів scodifica повна, але нічого не хочуть знати
    перевірив всі запобіжники і все, я говорю все,
    тепер мій друг сказав мені, що був подібний випадок і після того, як зійшов з розуму за кілька днів знайшов роз'єм не закріплений під рульової колонки.
    Він якийсь учасник форуму ? коли-небудь, або більш дивні речі трапляються тільки зі мною??
    ми приймаємо поради для кожного типу
    одна дуже важлива річ, інший друг-механік сказав мені, що були випадки, коли блок AB, провівши мокрою через проникнення води не було, починаючи з автомобіля, щоб проблеми, пов'язані з can, насправді я помилок невідомих в AB, але я не хочу в це вірити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Що я роблю, я rottamo або дайте мені руку, щоб повернути його в рух??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Тиск на rail l' ви контрольований стартера??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Ви тиск ? правильно, умови для запуску є все, двигун не запускається, чому? на мій погляд, не відкриваються форсунки, проблема не ? механічні, але й електричні по своїй природі, бо деякі блоки управління ac, централізованої і скла дзеркала не відповідають, зробив ? що в ебу двигуна є несправності, за винятком ****llo cerina, але навіть без cerina автомобіль повинен виїхати, sar? зійшла з розуму ECU?
    потім, якщо проблема була в високому тиску повинен був його запам'ятати, як недостатній тиск.
    я ще сумніви можуть бути заблоковані форсунки? можливо, через палива, старий,
    я не знаю, що думати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Зробіть тест...візьми інжектор від двигуна, то його підключенні зовні, так що ви можете побачити, якщо він працює...то дайте нам знати..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    здрастуйте, ви можете знати, що тиск у вас в avviammento ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Мені перевірити, якщо файл вкладення ? scodificato добре,
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    щоб зняти форсунки на цьому авто натисніть вийти двигуна, чому? на цьому монтується на гідравлічний знімач, який робить багато сили, зараз не пам'ятаю, але мені здається, щось близько 800-900 кг тиску для estarazione...http://www.youtube*****/watch?feature...&v=4F-7N9Gp2Is
    однак я не думаю, що вони інжектори пішли, я думаю, швидше до насоса низького тиску в рампі..
    двигуни psa потрібно великий тиск з боку насоса низького тиску, в іншому випадку з капустою, які починаються....я ? натрапив на citroеn?n xantia 2.0 hdi, що він не хотів виїхати, навіть не тягне на милі і діагностики, я давав мало тиску в рампі,нижче 300 бар,для якої я замінив насос hpcr чому? я думав, вона відповідає, але було грушу електричної ємності низького тиску, що не було завантажено достатньо всього заводу і не міг дістатися до насоса hpcr всі тиск, необхідно до мінімуму.... тепер выкак автомобіль в uestione ? було багато зупиняється пу? бути, що вище і я перестав "pressionare", як ви повинні....не обманюйте себе, чому? можливо, від'єднайте трубку, яка йде від цього ? ви бачите, що відбувається багато дизельного палива....те, що має значення ? тиск, що це може створити....
    Востаннє редагувалось манро; 07-10-2012 в 21:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    щоб зняти форсунки на цьому авто натисніть вийти двигуна, чому? на цьому монтується на гідравлічний знімач, який робить багато сили, зараз не пам'ятаю, але мені здається, щось близько 100-150 кг тиск для estarazione...
    однак я не думаю, sianogli форсунок пішов я скоріше думаю на насос низького тиску в рампі..
    двигуни psa потрібно великий тиск з боку насоса низького тиску, в іншому випадку з капустою, які починаються....я ? натрапив на citroеn?n xantia 2.0 hdi, що він не хотів виїхати, навіть не тягне для chilometriper низького тиску в рампі,до 300 бар,в якому я замінив насос hpcr чому? у стартер не хотів знати, для низького тиску, думав це вона, але проблема була в тому, грушу електричної ємності низького тиску, що не було завантажено достатньо всього заводу і не міг дістатися до насоса hpcr всі тиск необхідно....
    Ви праві, але низький тиск ? перше, що я перевірив, і ? ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Подивіться, зараз точно не пам'ятаю, в будь-якому разі завтра поставлю діагноз і повторно перевірити, проте, на мою думку проблема ? чайник, або форсунки заблоковані і не бризкають, так що пробуємо стартер не курить нічого з розумів і не згадує мінімально запуститися, якщо проблема була в падінні тиску з відновленням форсунок або інший, принаймні, повинен був спробувати, не палити, не частина навіть trainandolo

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •