перший обмежувач крутного моменту не зробити це блюдо, а головне не далеко від оборотів занадто низько (будьте обережні, що деякі читають навпаки)
збільшення на 15% добре
вибачте, що карта буде приблизно в 063D46? я ніколи не змінений вигляд
для досягнення вибачте, але я не можу сказати точно, я ще не зробив достатньо доказів, щоб? у мене склалося враження, що йде краще, зменшивши
однак, увагу, що вісь x ви читаєте навпаки, то в реальності? ви змінили на низьких обертах
час вприскування, як кроком ми, але також тут не занадто низько
карту приблизно в 68004 вигляд змінюється в інший раз, але я поняття не маю, що це таке
дві інші обмежувачі крутного моменту самого виступу перед
тиску в рампі змінюється тільки вниз, не йдіть занадто рано, можна дати 5% від максимального значення верхньої та середньої довжини також p? pi?
обмежувач rail температури дизель-я, здається, р? високі инкременты друга половина? карти, що потрібно, зроблено, як захист
в іншому випадку могли б ви дати кілька відсотків pi? у першій половині?
карти педаль йде навіть на смак, проте якщо ви змінюєте час вприскування в теорії не повинні служити, якщо хочете змінити відповідь,
обмежувач крутного моменту для температури води р? трохи збільшення
ще чотири обмежувачі крутного моменту в тій же промові, з ранніх
обмежувач крутного моменту, щоб температура дизельного палива у порядку, піднімаєте p? перша met? карти і не чіпати другий, який служить для захисту
все ж намагаюся бути послідовно з кроком у % між різними обмежувачі крутного моменту
ах egr виключена правильно
вам не вистачає обмежувач rail в один біт за адресою 6954A, значення 775 с коефіцієнт перетворення *2-100
повинно бути інше, але, дивлячись на швидко я не можу його знайти, проте якщо ви бачите, що тиск не піднімається вище 1450, то легко ? він
у 6957A ви пропустили карту обмеження rail для тиску turbo
розмір 8x12
x = rpm
y = тиск турбо мбар
z = значення * 7,51 = тиску в рампі Бар
у 6989A ? є карта обмеження rail для температури води
розмір 8х8 +/-
x = rpm
y = значення * 0,5 – 100 = temp води ?C
не впевнений, що коефіцієнт перетворення в z
нічого не зрозумів
що я знаю, не є обмежувачі швидкості? у цій ecu, ймовірно ? тільки питання надання потужності, що зверху не просто
однак не могли б ви сказати мені, що дві карти змінені, що не знаю?
Почекайте, давайте по порядку, коли ви говорите, що вони x переміщена означає, що карта В 2d має бути справа наліво, а потім криві-й? високих на низькі оберти, і ті, pi? низьких високих обертах.
ви можете сказати мені адреси, які використовують цю методологію.
дивно, що я карти скидання тиску турбо бачив ? в управління механіка
я знав тільки один біт
однак, у випадку авансових число пі? високі збігаються градусів додаткова
в цей момент я не пам'ятаю точно, які карти вони мають вісь x назад, напевно якийсь обмежувач крутного моменту
ми говоримо, що в більшості випадків просто p? логіки, щоб зрозуміти, до осі