Після випробування тривало кілька днів, мені вдалося розблокувати ситуацію ебу, з іншого програміста.
Ось схема, яку я написав на моєму ебу.
Можна було б мати свою думку, навіть для того, щоб спробувати зробити деякі зміни самостійно?
Тоді, в очікуванні програматор для ебу, що незабаром має отримую додому, я спробував зробити карту, з двома змінами. Нічого, що; центральний рециркуляції Відпрацьованих газів, підвищення оборотів холостого ходу, зміна управління swirl, щоб залишити їх відкритими, і swich off датчика Dpf. Для останнього я не торкнувся нічого іншого.
Також, чому? не s? куди положити руки.
Якщо хтось хоче їй дати, побачимо, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміни, які я зробив, не мають грубих помилок.
Інші параметри не були змінені.
Учасник з оригінального файлу, що ? вкладення в попередньому пості на це.
Екю ? один Edc16C39 Alfa 159 1,9 Jtdm 160-252.
Ок, спасибі Спорт.
Щодо все це, та пригадав, якщо ? випадок.
Cos? я дізнаюся, як правильно змінити криві, перш ніж робити pastrocchi.
Сьогодні ввечері, граючи з Ecm, я зрозумів кілька речей....
Що стосується Dpf, крім Swich-off, є інші криві чіпати?
Моя ? один 160-252, і, читаючи в різних скаржилися на засмічення 1000% defappando.
Привіт.
Я закінчив криві, що ти вказав мені.
Якщо ви хочете, щоб знову поглянути.... я навіть переробив його swich-офф dpf.
Я не судимий файл з Ecusafe або Раз, чому? я зрозумів одну річ:
але ? нормально, що після того, як зробили зміни з Ecm на характеристики, я вважаю, що точку на карті доторкнувся; що ви не можете покласти орі?
Якщо ви дивитеся 2D-файл, який я змінив, за адресою 1FDF9C, c'? зміна, що я не виконав.
Також, чому? якщо мій Ecm поєднує в казіні небажані ? даремно, що я продовжую його використовувати....
Прошу вибачення за подвійний питання, але я зрозумів, розбіжності поки я писав....