Добрий вечір всім. Сьогодні приїхав один fiorino 1.3 mjet в 2008 році. Діагностика дала код помилки p0234, що б датчик тиску. Після, що змінилося. Перо помилка ce інше.що ви думаєте
Добрий вечір всім. Сьогодні приїхав один fiorino 1.3 mjet в 2008 році. Діагностика дала код помилки p0234, що б датчик тиску. Після, що змінилося. Перо помилка ce інше.що ви думаєте
дивіться барометричного тиску і тиску турбо двигун вимкнений, і подивитися, якщо вони збігаються,
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Але параметри їх віз?
у будь-якому випадку пі? один був westegate маршрут, отримати обладнання або tubiccino і тягне, щоб побачити, якщо він тримає..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
не тільки, дивіться значення тиску obbettibo і тиску, виміряного з діагностики і дивитися, коли ви відхиляєтеся, може бути, у вас є тільки геометрія р? grippata що ? повільно risponere і вирішуйте cin спрей від чищення egr в двигуні
я не знаю, якщо гульден ? одно, а мені ? випадково на doblo', який був зламаний всмоктувальні рукави гумові прямо біля входу в впускний колектор, і я давно та помилка, добре.
уго ---- президент A.E.P.
дотримуйтесь порад, навіть колеги, спробуйте подивитися, якщо westegate тому всі його переміщення в іншому випадку проблеми зі змінною геометрією
Здравствуйте, якщо можна, поштою параметрів, які ми оцінюємо їх складання, а також маси повітря, і важливо, щоб цей dtc. Якщо після перевірки, що ви показували, наші колеги не вирішите, перевірка стану клапана egr.
перевірте всі шланги тиску арії і клапан west...
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
чи починає westgate рухається, коли ви покладете на мотоциклі
Як правило, і westgate, який не відкриває..