дорогі друзі,
я вчився кривий "пара стартер" джульєтта 1.6..
я не розумію, який з двох міняти, так? є два непідключених; як правило, на edc16c39 ? єдина крива.
додаю фотографії.
дорогі друзі,
я вчився кривий "пара стартер" джульєтта 1.6..
я не розумію, який з двох міняти, так? є два непідключених; як правило, на edc16c39 ? єдина крива.
додаю фотографії.
і якщо так-.........
уго ---- президент A.E.P.
Що це за лінія? або краще..... l' криву в об'єкт, що ви маєте на увазі?
Тепер Ви' ви зрозуміли, що ви повинні вибачити моє невігластво? я новачок, і я голодний, дізнатися
Я думав, їх я теж обидва..
карту визначає кількість? дизельного палива на пуск в залежності від температури двигуна і оборотів двигуна..
ми приймаємо кожного "гребінь ": у верхній частині кривої ? по відношенню до температури, наступний до -30 градусів, а більше? прокрутка вправо-й? температура піднімається. кожен "гребінь" відноситься до певного числа оборотів..як правило, йдуть на Крок від 50
оборотів до 1400..
перше, що перебуваєте ? те, що використовує для запуску двигуна з s&s
? verooo..
і ідентичні, мені здається..
я хотів би дати йому пучку-й? крутний момент при запуску s&s..
у будь-якому випадку, навіть "великі" німці помилилися карти запусків гарячого трохи часу тому.
були скарги на перші 2.0 jtdm, що вони запусків довгі з s&s; якщо я дивлюся на криві, має pi? крутний момент стартера в 1.6 порівняно з 2.0..
може бути ? їх причина, і, якщо ми піднімаємо трохи пара в першому повороті, можливо стартер довго буде вирішена..