Результати 1-8 з 8

Обговорення: Скопіювати з кроком

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35

Скопіювати з кроком

Сказати, що я коли-мої файли-орі, і файл-мод, розроблений з, на автомобіль, дорівнює.
    Очікується, що я не можу завантажити карту іншого автомобіля на мій (я думаю, я зрозумів, що картку, на багатьох авто ? прив'язана до номеру шасі), як скопіювати швидко збільшується, і створити новий мод-файли, ви можете завантажити на мій автомобіль? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Потрібна програма, що ви розкрийте карту. Це ? що потрібно, після ви можете робити все, копіювати і вставити, що ви хочете, звичайно, ви повинні скопіювати тільки карти.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    Я Ecm. Я б навіть Winols але.я ще не намагався використовувати його

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    і важко пояснити ...факти, звичайно, які організовують на форумі і ви зрозумієте!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    Я міг би подумати, щоб пройти курс навчання, щоб зрозуміти, як торкатися часу уприскування, але не, звичайно, для копіювання і вставки!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    з ECM завантаження файлу орі і файл mod після перейти на кнопку Огляд Кроком і зберігаєте в папку. щоб заповнити час завантаження файлу золотих нагород Зведення Кроком-Огляд-завантаження вашого файлу .IND-Застосувати-Ок. всі моди драйвер nn зберігаються, я сподіваюся, що було корисно привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    з ECM завантаження файлу орі і файл mod після перейти на кнопку Огляд Кроком і зберігаєте в папку. щоб заповнити час завантаження файлу золотих нагород Зведення Кроком-Огляд-завантаження вашого файлу .IND-Застосувати-Ок. всі моди драйвер nn зберігаються, я сподіваюся, що було корисно привіт
    Ти був корисним і добрим!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я правильно скопіював збільшень сьогодні серед карт однодумців, які фактично були рівні
    з winols тим часом, ви зробите свій проект і cos? ви не, щоб сили, пов'язані з драйвер ecm, що, як правило, робити це варто
    затверджених ти ті карти, які ви знаєте, і ви можете побачити у таблиці
    однак ви можете скопіювати і вставити як значення, так і приросту у відсотках, і в дельті (залежно від того, що ви зараз читаєте), як якщо б це була таблиця excel

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •