Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46

Експерт карту Audi A3 TDI 2000 140cv

Я б, якщо якийсь експерт може поглянути на цю карту, я прочитав її від audi a3 мого друга, і це було від укладачів в моєму районі, машина в порядку, але я хотів би знати, якщо ви думаєте, ця карта може дати вам проблеми чи ні.
    Я дякую вам за вашу готовність
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я дав йому поглянути на карту,то:

в основному, крім турбіни збиток не повинен зашкодити, але в такому порядку:

обмежувачі крутного моменту перебільшені
    тиск турбо перебільшена і може привести до пошкодження турбіни ж
    не вистачає одній карті turbo
    відсутній обмежувач тиску турбо
    ін'єкції parzializzato зробив так дивно я не люблю взагалі, так доставки немає і не лінійний
    ін'єкції parzializzato boost об / хв і був зроблений основної картки у порядку, що і однодумців в іншому
    і не вистачає ще дві речі, щоб змусити її піти набагато краще, типу збагачення при прискоренні і т. д. і зрештою не був навіть виключений egr,як оцінки від 1 до 10 я б дав 3.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    від того, що ви бачите, це не повинно було бути стільки, експерт!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я дав йому поглянути на карту,то:

в основному, крім турбіни збиток не повинен зашкодити, але в такому порядку:

обмежувачі крутного моменту перебільшені
    тиск турбо перебільшена і може привести до пошкодження турбіни ж
    не вистачає одній карті turbo
    відсутній обмежувач тиску турбо
    ін'єкції parzializzato зробив так дивно я не люблю взагалі, так доставки немає і не лінійний
    ін'єкції parzializzato boost об / хв і був зроблений основної картки у порядку, що і однодумців в іншому
    і не вистачає ще дві речі, щоб змусити її піти набагато краще, типу збагачення при прискоренні і т. д. і зрештою не був навіть виключений egr,як оцінки від 1 до 10 я б дав 3.
    Велике спасибі за ваш аналіз, але і цілком упевнений, що може завдати шкоди турбіни?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Але вибачте за питання, але якщо підняти тиск турбо, і не змінити обмежувач тиску не сама зміна?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    [QUOTE=pippox;8836]Але вибачте за питання, але якщо підняти тиск турбо, і не змінити обмежувач тиску не сама зміна?

якщо ви не переносите обмежувач на prex конференц-те ж саме, але тільки що перевищує параметри обмежувача йде в recovery

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я поясню,і вже дуже добре відомо, що турбіни 2.0 tdi 140cv дуже тонкий з-за стовпа, що в місті він порожній і там ламається також як і оригінал, без карти, і тим не менше, коли ви йдете, щоб зробити відображення саме з цієї причини він намагається працювати ще й на інші параметри, і трохи менше, ніж на тиск турбо,тепер на цій карті кроком майже + 0.3 бар тиску turbo, що я, чесно кажучи, я ніколи не давав на авто з турбіною оригінальний тому думаю, що на цій, що він, так само, турбіна, делікатна тому моя відповідь-можна пошкодити турбокомпресор однак, це може статися навіть з меншим тиском або з оригіналу в залежності від удачі власника.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я поясню,і вже дуже добре відомо, що турбіни 2.0 tdi 140cv дуже тонкий з-за стовпа, що в місті він порожній і там ламається також як і оригінал, без карти, і тим не менше, коли ви йдете, щоб зробити відображення саме з цієї причини він намагається працювати ще й на інші параметри, і трохи менше, ніж на тиск турбо,тепер на цій карті кроком майже + 0.3 бар тиску turbo, що я, чесно кажучи, я ніколи не давав на авто з турбіною оригінальний тому думаю, що на цій, що він, так само, турбіна, делікатна тому моя відповідь-можна пошкодити турбокомпресор однак, це може статися навіть з меншим тиском або з оригіналу в залежності від удачі власника.
    Чи можу я запитати, як вам вдалося вичислити збільшення на 0.3 бар?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вважає, що 100 балів дорівнюють 0,1 бар тут ми маємо майже 300 точок зростання, тому майже 0,3 бар,крім того, якщо ви подивитеся на реальні значення тиску турбо і візьми 1бар атмосферного подивитися саме той тиск, який у вас у той момент.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Потім пік, як в оригінальній карті приходить до 1,35 бару?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •