привіт всім, хто знає, як видалити fap у цьому kalos renault 2.0 dci ? не, я ще файл ori-чому? завтра тягну мар, ви можете зробити з якоюсь типу програми ecusafe або раз або інші?
привіт всім, хто знає, як видалити fap у цьому kalos renault 2.0 dci ? не, я ще файл ori-чому? завтра тягну мар, ви можете зробити з якоюсь типу програми ecusafe або раз або інші?
Привіт, але ви ще не отримали автомобіль, ви не знаєте, що ecu збирає, і ви покладаєтеся на 2 sw farlocchi?????? але від...........не дай точні дані авто..яку відповідь ви сподіваєтесь отримати?
Я забув написати, що ? у edc16c33 тепер ви знаєте, що робити?
Так що ж потрібно, що відповісти, що повітря зарозумілим? Ви повинні зробити повідомлення? Ми уникаємо робити яскравими, щоб потім сказати, підпорядкованих тут, або їх
Calmiamoci-мить ...
Я не знаю, що роблять ці SW, що ви згадали про файл fabiovts88..
коли файл в наявності давайте подивимося,
але не сподівайтеся, що вам може дати надійного рішення або вказати вам, як ви f?,
звичайно, з різних причин..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Спробуйте зрозуміти, що я написав з тим же спокоєм, який я присвятив відповідати, по-перше: напишіть технічні дані неповні, то ви кажете, що ви забули, я кажу ви покладаєтеся на sw farllocchi ? про те, що не все добре, видно, що особливо ecusafe стругає майже всі dtc і особливо непотрібних, сказавши вам, що я роблю в професії, я намагався зрозуміти, що не використовую sw, які працюють у мережі, але sw, що ви купуєте і я плачу оновлення, pi? я пояснив, що роботи також з рішеннями керівництва, де sw fallisscono. Ви говорите мені, що c? зарозуміло в бік свій шлях портів і відповісти? Мені не потрібні ні окуляри, ні повідомлення, якщо ви шукаєте info або невеликої допомоги, Навчається портів таким чином, згідного......Хороша Робота
Rileggiti повідомлення, що ви написали, і тоді, можливо, ви розумієте.. я приходжу, завжди так доречно і написати мені, ви покладаєтеся на sw farlochi, але і ін задайте собі краще, я просто запитав, інформації, якщо ці sw робили цей тип ecu.... з повагою