Хто знає, будь ласка, скажіть мені, якщо ? можете видалити/закрити клапан EGR на ебу Visteon?
Спасибі!![]()
Хто знає, будь ласка, скажіть мені, якщо ? можете видалити/закрити клапан EGR на ебу Visteon?
Спасибі!![]()
точно.., що автомобіль монтує? якщо все правильно пам'ятаю.. новий fiat? hau пробував раз?
І встановлена на Ford Transit.
Я не пробував з будь-якого програмного забезпечення, я б точно спочатку зрозуміти, чи є ? можете вжити заходів, щоб видалити його...![]()
зрозумів.. вам порада, раз.. повинні щось зробити, мені здається
Завдяки audi sp ради.
Я хотів би, щоб? якийсь "досвід" щодо цього типа ебу: я хотів би знати, якщо хто-то ? gi? вдалося intervenirci, зокрема, закриття (будь-яким способом або за допомогою будь-якого програмного забезпечення) клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог.
здрастуйте, bart,що рік побудови ? це ford transit?
не з'? немає програмного забезпечення, що виключає egr на visteon
я обертав головою p? враховуючи, що у мене автодім з двигуном 2.4 tdci ford transit від 140cv, але зараз я не отримані позитивні результати, що стосується EGR
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Привіт lumaracing!
Ван ? Ford Transit 2.200 cc 135cv 2009 року.
у вас є файл орі? статтю читати я хотів би дати йому з першого погляду.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт msport!
Так, я в орі! Але, як я писав вчора, на жаль, досі не можу завантажити вкладення на мої повідомлення...
Тому, якщо ви хочете, я можу вам мати, і далі -****...