Результати 1-10 з 10

Обговорення: Карту Audi A6 2.7 Tdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105

Карту Audi A6 2.7 Tdi

Привіт, Хлопці,

я тільки недавно почав зіставляти і я хотів би знати, що ви думаєте про цю карту, що я вкладення...
    І' Audi A6 2.7 Tdi 2006 року
    В якості програми я використовував Ecm.. Вид ваші поради, і я б також мати конструктивну критику з вашого боку..
    Заздалегідь дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    привіт, тепер і на цьому комп'ютері у мене не встановлено ecm, як тільки я в хату тебе, я дивлюся. Що кроком ти дав йому? ви використовували анімацію? пам'ятайте, перш ніж завантажити будь-яку карту defappare і зняти egr.. PS: у мене ж машина...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Gianpy80 і чому? повинні видалити Dpf і EGR?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Знижує трохи часу уприскування і спробуйте cos? а ось багато речей з драйверів на дотик, але якщо ви використовуєте ecm торкнувся необхідне знижує те, що я сказав вам, і не слід, що проблеми

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    чому? з особистого досвіду, на машині підставте fap забиваються набагато більше? швидко, і тому треба втручатися пізно. Закриваючи egr замість цього намагайтеся не засмічувати впускний колектор. бачив, що вона займає мало, то варто це зробити відразу..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    залежить si pu? також добре працювати, закривши тільки egr залишаючи dpf і не мати проблем регенерації continue також, чому? якщо не підходить нам з червня ми не повинні зіставити pi? враховуючи, що в оглядах будуть мати можливість? виявлення твердих часток, у відсотках вихлопних газів і без dpf привіт тестування !!! я зазвичай раджу не завжди видалення dpf і роботу таким чином, щоб переміщати частоту регенерації і роблячи карти, які не засмічують нічого dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    на скільки я повинен знизити час вприскування? я тепер я дав 8-12% до інтерполяції.. в будь-якому випадку, хлопці, вибачте, але я ще не знаю, як видалити карту з допомогою egr на цій машині.. для dpf, а це я залишаю cos? com'? чому? тут, у німеччині перегляд без dpf не проходить.. замість того, що ви говорите мені карти драйвер? мене навчили використовувати ecm в якості програми, і я роблю все, як мене вчили,

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    залежить si pu? також добре працювати, закривши тільки egr залишаючи dpf і не мати проблем регенерації continue також, чому? якщо не підходить нам з червня ми не повинні зіставити pi? враховуючи, що в оглядах будуть мати можливість? виявлення твердих часток, у відсотках вихлопних газів і без dpf привіт тестування !!! я зазвичай раджу не завжди видалення dpf і роботу таким чином, щоб переміщати частоту регенерації і роблячи карти, які не засмічують нічого dpf
    ви, безумовно, ця ? відмінне рішення.. проблема ? я бачу багато двигунів, злилися з-за dpf, що назад вороття дизельного палива в масло, то я завжди намагаюся, якщо можна зробити це видалити. Я не знав, а не історія аудиту... сподіваюся добре.. Marcuc карти з драйвера ви повинні зробити її в 2d, але якщо ви з перших кроків вам порада, щоб працювати тільки на картах, що ecm розпізнає вас, повірте мені, що якщо зроблено добре йде хорошу роботу в будь-якому випадку.. час вприскування можна ще давати якийсь момент.. скажімо, 15/16, але на низьких abbassali трохи... egr ви можете видалити його і знову, на цей ecu працює добре..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    їх геть, час вприскування, або їх, встаю в 15-16? ви могли б пояснити мені, будь ласка?
    для egr замість provvedo для її видалення з раз

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    я кажу у відсотках, в загальній складності ви можете отримати до 15/16 відсотків у зонах більшого навантаження...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •