привіт, то ін'єкції і багато заряду зійди багато, в іншому випадку дим кількість? невизначений,решта все переробляти, чому? все неправильно, крім
обмежувач крутного моменту 3, що і точні, але ви можете спуститися трохи, навіть те,..... добре виглядає тут, на форумі є красиві обговорення для 1.3 mtj
тоді я зробив все, що в табличній
ін'єкції parzalizzato (1) 15/8,0
ін'єкції parzalizzato (map1) 15%
обмежувач крутного моменту (2) 20%
обмежувач крутного моменту #2 15%
обмежувач крутного моменту 3 20/25
де кімнати
не використовувати табличний ecm, приготуйте winols і навчитеся використовувати його на p? що ? В 100 раз краще
проблема ? більшість змін в дійсності? кроком близько 1-2%, обмежувач крутного моменту, як gi? ви сказали,
в реальності? ce ne sarebbero також інших
ін'єкції не ? абсолютно неправильно, слід звернути в тому сенсі, в якому збільшується?, cio? збільшити де час pi? низькі
і, як правило, не почати підвищення оборотів або занадто низьким iq
подивіться, що c'? pi? обговорення цих, особливо пі? 70 сторінок
на жаль, ви не можете ще скачати вкладення? починає отримати уявлення, читаючи те, що допоможе вам з задоволенням
Exelion я скачав winlos я побачив, що дійсно складно pero, я повинен зробити цю карту, і я не маю часу, щоб дізнатися winlos, тому що вона і питання одного дня вивчити його використовувати, тому ти мене protresti простягнути руку, люб'язно, ми можемо почати з ін'єкцій parzalizzato (1) я дав 15/8,0 що ви мені порадите
Дивіться, що ви тільки збільшилася в 15 очок, не відсотки, не ? неправильно, але ви можете? зробити краще. Тоді я згоден з Exelion, є обмежувачі крутного моменту, що ECM не повідомляє, і не тільки карти крутного моменту, а також turbo і багато іншого. Але потім з цієї карти, машини не курить ..??? По-моєму, ви і так само багато, і не йде ні granch?, правильно?
Ви праві egs Exelion каже мені, щоб використовувати winols, але я не знаю, де почати з цього soft. я знаю, є гіди, в рамках форуму, але, на жаль, я ще не привілеї, щоб скачати програми та файли, такі як я можу зробити Aiutoooooo
починає читати р? довкола, що навіть без вкладень ви можете, однак, отримати уявлення в цілому, що те, сперечаємося краще
у цьому полі не варто поспішати
правда, winols, не ? дуже простий у використанні, особливо на початку, але тест той же, що поступово ми отримуємо руки
напрямні на максимум спробуйте знайти також на ******