Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120

виняток egr ducato 2.3 120cv 2007 рік EDC16C39

Привіт всім,

я намагався зробити виключення рециркуляції з саме на цю ecu, але щось мені не повернутися.
    Програмне забезпечення (яке, як правило, на edc16c39 встановлені на інших транспортних засобах вийшло ) знищила 4 panettoni але діагноз клапан раніше активною.
    Чи Можете ви сказати мені, де? помилка? Елементи управління, скинуті, вони правильні?

Дякую

ducato 2300 mjt 120cv209_736-egroff.rar

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на цій edc16 не приймає власну.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    ugoboss те, що ви говорите, мені здається, абсолютно вірно. Я зробив з c8, c32 і c39 з раз успішно...я завжди перевіряти файли в 2D і перевірки діагнозу (%відкриття клапана.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    ugoboss те, що ви говорите, мені здається, абсолютно вірно. Я зробив з c8, c32 і c39 з раз успішно...я завжди перевіряти файли в 2D і перевірки діагнозу (%відкриття клапана.
    Цей Файл dell ducato 2.3 120cv EDC16C39 має SW всі його..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    що стосується карт за адресами, 1CA93C, 1CA9A2, 1D0BD4, 1D1554, 1D1620, що Титан визначає, як обмежувач крутного моменту-це насправді лім-пара чи може бути інший?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    що стосується карт за адресами, 1CA93C, 1CA9A2, 1D0BD4, 1D1554, 1D1620, що Титан визначає, як обмежувач крутного моменту-це насправді лім-пара чи може бути інший?
    no problem Tinturia, однак, як правило, ті елементи управління egr.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    хто-небудь знає, якщо карти ці адреси насправді обмежувачі крутного моменту?
    Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт Tinturia спробуйте dere один погляд на це обговорення http://www.professionalchiptuning.ne...one+ducato+2.3 цюй? ви говорите князівства, 130 л. с, але може бути рішення, щоб т?, Fidofido розмістив файл no egr скидання 4 криві, ті 4 у вашому ecu я знайшов 2, спробуйте викреслювати ті 2 і подивитися, додаю зображення.
    З Повагою Сиско
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Спасибі Сіско, я знайшов два елементи управління, до якого ви звертаєтеся. В даний момент не можу зробити тест, чому? я не пі? фургон в наявності. Як тільки мені його повернуть я пишу файл з тільки ці два елементи керування повертаються у вихідний стан і дам вам знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    я повинен вибачитися перед ugoboss...я не прочитав, що його коментар був відносно цієї ecu, зокрема.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •