я qst'авто з проблемами ключа власник хоче scodifica малюк. відновлення 1 centr. і я ставлю scodifica малюк, сів на нього автомобіля, то негайно контрольні лампи не горять, залишається в moto x 5 min. потім ви ? не горить і не ? pi? зломлений, я підходжу оригінальним блоком управління і самоврядування, то контроль зварних швів і 2p бол. відновлення спробую і автомобіль не заводиться, ремонт ебу орі і бачу, що мені миготять індикатори європейського масла, температура, гальма, і code, авто частини, і відразу ж вимикається, що робить діагноз кричи на мене P1570 блокований блок управління на той, відновлення мені несправний блок управління, x? 1 раз ? відразу ж матч , як ви думаєте, що ? успіх.
Що машина, говоримо А4 якого року?? об'єм двигуна? Що ебу монтує? 1-напад або 2? Що пам'ять ?? І 24C02? визначає ці речі.... і тоді scodifica дірку на блоці, чи що ? встановлений на машині, ні на інший, щоб спробувати. У scodifica, а також на E2P, спокійно.
? Audi 4-18-benz asp 97-mot ADR e2p 24C02, а я вирішив було 3 ключа, з яких один працював і qndo вписували ключ з ладу, пішов у tilt іммо зробили копію ключа, і корпорація microsoft виділила все ок,