Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Читання Dobl? 1600 105Л.З Mjet2

Привіт всім, я пишу так як у мене проблеми прочитати через OBD-мій новий Dobl? 1600 Mjet2. Якщо не помиляюся, має бути EDC16C39, але при виборі протоколу Півень V54 Клон мені тільки дані ecu (серед іншого, він показує тільки код ecu і номер Hw\SW, не вказуючи тип ECU, те, що показує мені, читаючи мій AR GT). Я також спробував вибрати Джульєтта\ " Браво\Delta 1600 Mjet з тим же негативним результатом.

І' gi? випадково в когось? У вас є інформація про це?

Спасибі.

PS ван ? 2015 року

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Доброго дня, ці ecu читати тільки в bdm від послідовного сон вашого інструменту ні, інше питання, що легко bdm ви могли б мати проблеми з-за цього ваш інструмент не в порядку......gi? успіх з різних автомобілів, які мають того ж сімейства ecu.....Спробуйте bdm і подивитися, розпізнає вона мікро.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вибачте, але до ебу під рукою, чому? не ви берете його сумніви і подивитися, що це?
    тоді, якщо і EDC16 півень повинен попередити вас, що якби не закон, ви повинні підключитися до pin N? не пам'ятаю, прямо на гребінь..
    я багато його читати в BDM..
    але ви хочете бачити, ніж tricore? Бачив рік poterebbe бути і ні?..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Впевнений, що не EDC17? Це був би хороший перерву...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав .- Антоніо. Visualizza Messaggio
    Впевнений, що не EDC17? Це був би хороший перерву...
    Baa розрив, відкрийте і покладіть в boot..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ван ? у комплекті зі мною, то чи можу я рубав достатньо, завжди без шкоди, враховуючи, що я 1500km. В мережі я читав, що деякі не читають, але й пишуть, тільки те, що я не впевнений, що це так. У мене є BDM100, і мій Півень Клон, спробує? розібрати і подивитися, що у мене в руках. Мені теж прийшло сумнів EDC17, але в будь-якому випадку, якщо не читає з послідовного мені відкрити, як мідія. Ви терр? в курсі, може бути, якщо я можу тільки, щоб побачити коди, надруковані вище, ми можемо зрозуміти, що це таке і, можливо, якщо б EDC16 знайти, чому? не мені, з законом, враховуючи, що у мене прочитані ряд ECD16 без проблем.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Ван ? у комплекті зі мною, то чи можу я рубав достатньо, завжди без шкоди, враховуючи, що я 1500km. В мережі я читав, що деякі не читають, але й пишуть, тільки те, що я не впевнений, що це так. У мене є BDM100, і мій Півень Клон, спробує? розібрати і подивитися, що у мене в руках. Мені теж прийшло сумнів EDC17, але в будь-якому випадку, якщо не читає з послідовного мені відкрити, як мідія. Ви терр? в курсі, може бути, якщо я можу тільки, щоб побачити коди, надруковані вище, ми можемо зрозуміти, що це таке і, можливо, якщо б EDC16 знайти, чому? не мені, з законом, враховуючи, що у мене прочитані ряд ECD16 без проблем.
    пошту фото.. проблема визначених 1,6 dipo delta і т. д., які йдуть на конфлікт-кан і lcan я думаю, для цього він прив'язує безпосередньо на гребінь..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    пошту фото.. проблема визначених 1,6 dipo delta і т. д., які йдуть на конфлікт-кан і lcan я думаю, для цього він прив'язує безпосередньо на гребінь..
    Завтра я зможу розібрати тільки, щоб зробити кілька фотографій, тому що тоді я повинен використовувати його, щоб працювати, і тому я не можу залишити його в тримач. Серед іншого ? також досить зручно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Baa розрив, відкрийте і покладіть в boot..
    Але я читав, що деякі edc17 нові ще не читають з клонів.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав .- Антоніо. Visualizza Messaggio
    Але я читав, що деякі edc17 нові ще не читають з клонів.
    Одеса-чому довго стоїмо, не мені ще не довелося... все можливо...
    проте в boot читайте процесор для сім'ї і не для HW або SW, то в теорії він читає і пише завжди..
    може бути, не до розблокування для запису в послідовний, як для vag, але ви завжди в boot..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •