Хто мене знає, вказати, де занадто багато знайти інформації, або, ще краще, керівництво для початківців, яка вчить, як видалити DPF і EGR вручну? Заздалегідь спасибі.
Хто мене знає, вказати, де занадто багато знайти інформації, або, ще краще, керівництво для початківців, яка вчить, як видалити DPF і EGR вручну? Заздалегідь спасибі.
Я не думаю, існує керівництво, але і досвіду, часу та інвестиції приносять вам на всі рішення
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я підтверджую в повному обсязі сьогодні ? реальності
Ви абсолютно згодні? я шукав відправну точку, щоб почати.
Керівництво для всіх типів двигунів ? р? великий, до великим лініям я можу сказати вам шукати добре в форумі, щось знаходитесь. Потім ви повинні сказати, принаймні, на що ecu потрібно втрутитися...
Ви насправді кожен диспетчер має свій метод, деякі просто Комутатор, в інших подають емуляція завжди чистим і професійне програмне забезпечення нам дуже допомагає, в іншому випадку, маючи файл установки повинні бути зроблені різні тести, щоб прийти до правильного дії, які пу? відрізнятися від того ж ебу, але з допомогою різного програмного забезпечення .
Як правило, особисто я покладаюся на професійне програмне забезпечення, так як я не часто часу, щоб зробити кілька спроб,
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ