Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99

витрата палива і продуктивність sportcoupe

Привіт, Хлопці...
    після того, як зробили всі випробування світу, тепер до ебу.
    Після видалення swirl , витрата палива різко збільшилися... і тепер я прийшов до висновку, спробувати поліпшити потрясіння всередині впускного колектора, впливаючи на рейку і на ін'єкції.
    Я хотів би представити вашій увазі...
    mercedes sportcoupe
    Bosch
    EDC16C31
    1037368499

файл 1... 2 зміни

Ви говорите мені, що ви думаєте? по-друге ви могли б піти, щоб знизити витрату палива і поліпшити видачі ??? мені не потрібна влада, тому що засіб має 300k з наг 5...

Заздалегідь спасибі !
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді файли додатки 1 і 2 ідентичні, крім того, я даю вам новину,1 файл не оригінальний,даних у вигляді м'якої і навіть цю лілію, і він же, egr off.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    тоді файли додатки 1 і 2 ідентичні, крім того, я даю вам новину,1 файл не оригінальний,даних у вигляді м'якої і навіть цю лілію, і він же, egr off.
    Дійсно дякую вам дуже за вашу своєчасний відповідь,
    насправді я був неправий створити rar... тепер виправляє

я знаю, що може здатися, що зроблено погано, але я проаналізував криві і зробив приблизними підрахунками, інтерпретувати швидкість входу повітря і задоволення втрати на низьких обертах, де споживається набагато більше, і, здається, залишається "намагався"..
    Ця умова, особливо в звичайні карти, зроблені, щоб дати велику потужність, .. але я добре знаю, що ти людина більше підходить, щоб дати мені пораду, перш ніж зробити ситуацію ще гірше!!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-02-2015 до 19:13

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    дивіться, якщо я повинен дати вам моя порада, ця карта не йде, нічого хорошого, крім того, не пам'ятаю, де я visot, а також зниження,то я в будь-якому випадку я завжди казав "ні", краще-карту, яка sodisfi клієнта, то я б сказав, щоб спробувати його і оцінити, ти ж не так багато, і картку, з якої ви можете завдати шкоди.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    дивіться, якщо я повинен дати вам моя порада, ця карта не йде, нічого хорошого, крім того, не пам'ятаю, де я visot, а також зниження,то я в будь-якому випадку я завжди казав "ні", краще-карту, яка sodisfi клієнта, то я б сказав, щоб спробувати його і оцінити, ти ж не так багато, і картку, з якої ви можете завдати шкоди.
    Велике спасибі за вашу цінну пораду... спробую і я вам кажу.

У цьому разі, що б ви зробили, щоб виправити цю проблему ??? я бачив, що багато працюють тільки на свої обмежувачі крутного моменту... але з акпп я боюся, що не виправити...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Система вприскування не має нічого спільного з впускним колектором, ви не можете поліпшити потрясіння, впливаючи на рейку. Зазвичай swirl пошкодження руки, при низьких і дуже низьких обертах. На 1.9 M-Jet і часто ламаються і йдуть через клапани, викликаючи серйозні пошкодження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    згоден повністю, турбулентності відбувається не тільки від геометрії труб
    всі swirl саме поміняти цю геометрію, просто, коли ce n'? pi? потрібно, cio? на низьких обертах, коли швидкість? повітря ? низький

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    згоден повністю, турбулентності відбувається не тільки від геометрії труб
    всі swirl саме поміняти цю геометрію, просто, коли ce n'? pi? потрібно, cio? на низьких обертах, коли швидкість? повітря ? низький
    Я повністю згоден з Вами. Але не в змозі діяти з геометрії повітроводів (принаймні на даний момент я шукаю рішення, яке зараз я вам пояснити поки не буде "реальність"..) єдиний спосіб, щоб спробувати задовольнити навантаження на низьких обертах я думаю, це те.
    Очевидно, що це випробування... не впевненості, бо між теорією та практикою, нажаль, в пошукових системах завжди є прірва

У будь-якому випадку, щоб бути у курсі останніх подій... з картою. витрата палива знизилися приблизно км на літр.
    Продуктивність на низьких значно покращився, і в цілому відповідь була зіткнутися з проблемою надмірної тяги або іншої візи, вік машини і її 300000km.

Між тим після декількох повних перевірки я зробив також відремонтувати форсунки, тому що один почав дути.

У школи були, в цілому, в межах, з одного боку, злегка.
    У всякому разі, я вирішив приступити до перегляду всіх, і тепер зникли всі сліди диму навіть різкі прискорення .
    витрата прибутку від 10-12 13-15. Я б сказав, що ми починаємо йти в правильному напрямку.
    Тепер мені залишається перевірити ще якимось повним і потім побачу, якщо замінити карту, змальовану в загальних рисах, чи залишити так....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    PS
    Що копії швейцарських годинників,..
    Я, нарешті, зрозумів, де засіб контролю споживання приймає і обчислює км проходить..
    В додаток до ****llo ємності вимірювання кількості дизельного палива впорскується, але що найбільш важливо, ступеня повернення від форсунок.
    Насправді в даний час системи вимірювання правильно.... що ніколи не зробив протягом багатьох років шляху. Ймовірно, коли корекція досягає межі розрахунку стає дуже грубої і, отже, неправильно!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •