Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

Карту Складно Bmw 320Cd 122_369

всім привіт

сьогодні я прочитав з півник v54 у послідовний файл .ori моєї bmw 320cd 150cv edc16c31

і я пішов у confuzione все що стосується деяких обмежувачі крутного моменту обмежувач крутного моменту

весь шлях я зробив перші зміни, очевидно, неповна карта, а не для запису,тому що не вистачає практично всім....перо марно йти вперед, якщо я не можу зробити, а обмежувачі крутного моменту

тоді ось обмежувачі, які я знайшов, але я не розумію, експлуатації....

обмежувач крутного моменту #3 (карта 1/3) --> 0E8262 в 0E828A

обмежувач крутного моменту #3 (карта 2/3) --> 0E830E в 0E8336

обмежувач крутного моменту #3 (карта 3/3) --> 0E838E в 0E83B6

тоді, я думаю, що вони знайшли обмежувачі крутного моменту на кожній передачі,ось адреси

--> 0FD0BE в 0FD0FA

я не знаю повністю роботу....тому що в один момент падає до 0,потім знову, а потім будуть спускатися остаточно.... на вулиці прямо зовні тут

у той час як в інших обмежувачів

від 0E7CA6 в 0E7CCE я побіг "класична" прямої лінії (обмежувач крутного моменту #2)
    від 0E09B8 в 0E09E8 той же, а також тут... класична лінія,місяць, ближче до кінця (обмежувач крутного моменту #1)

потім драйвер хочу вже скоригована,звичайно, ce завжди спробувати,враховуючи, що ще на початку

те ж саме тиску в рампі і його обмежувач

обмежувач тиску turbo робить збільшилася заздалегідь,враховуючи, що згодом lavorero також на тиск турбо....

хтось, поясніть мені?

файли 122_369 .орі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ніхто? дійсно в колбу з ці обмежувачі.... марно йти вперед в карту (що я знаю, що робити, якщо я не можу superere цієї проблеми в цьому файлі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    я не знаю, чому після відправлення повідомлення ви не можете ще змінити, щоб додати нові вкладення
    проте ось, як я оперував з обмежувачами, зазначених в адресах повідомлення вище...
    я сподіваюся, що вони йдуть добре, або я неправильно?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    дивіться щиро що стосується тиску в рампі і обмежувач тиску в рампі може йти, але для restto карту збагачення прискорювач частини занадто рано, зміна і прирощення не бачу адекватною,у вас збільшується обмежувач тиску турбо (неправильно), але не тиск турбо і різні обмежувачі від вас збільшуються зроблені неправильно логіки також обмежувач швидкості не так багато, да ладно,я б сказав, перш ніж зробити якийсь пошук на форумі обговорення подібними картками і зосередитися тільки на карту основних, а потім поглибити інші,з основних картах ви можете легко витягти 30cv без великих зусиль і не ускладнюйте собі життя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    дивіться щиро що стосується тиску в рампі і обмежувач тиску в рампі може йти, але для restto карту збагачення прискорювач частини занадто рано, зміна і прирощення не бачу адекватною,у вас збільшується обмежувач тиску турбо (неправильно), але не тиск турбо і різні обмежувачі від вас збільшуються зроблені неправильно логіки також обмежувач швидкості не так багато, да ладно,я б сказав, перш ніж зробити якийсь пошук на форумі обговорення подібними картками і зосередитися тільки на карту основних, а потім поглибити інші,з основних картах ви можете легко витягти 30cv без великих зусиль і не ускладнюйте собі життя.
    ок, тиску в рампі є...

1) карта драйвер wish пологів найближчим часом,тому що 320 має чутливість педалі до середини практично нічого....для цього зрушити з зусиллям, потрібно завжди йти більш ніж на 60-70%, для цього я дав, навіть при низьких навантаженнях запит більш високою.... однак, як я переїхав збільшення більше вперед, слідуючи твоїй же раді, і чому б не подивитися адекватні?

2) на обмежувач тиску турбо, я думаю, що я зрозумів, що помилка,і в цій новій карті повинно бути ок... я навіть торкнувся тиску turbo max 150 балів,як писав кілька разів тут, на форумі,без збільшення теж...

3) на обмежувачі крутного моменту pultroppo, як я вже сказав, на цей проклятий файл,не можу зрозуміти, як це працює,для цього я витягнув прямої лінії.... якщо я міг би, як працюють ті адреси, від мене розміщені,було б краще....

4) обмежувач швидкості переробив, а ми бачимо, в цій версії, якщо все піде добре...

5)факт, а також час вприскування... (ін'єкції parzializzato)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    на ін'єкції parzializzato збільшується, починаються з % прийнятно, але в кінцевому підсумку надмірно,в той час як на збагачення при прискоренні частини занадто рано, не кажучи і ризик куріння і підкреслюючи занадто маховика, й зчеплення, а також їх починаються з % прийнятно, але в кінцевому підсумку, невиправдано,обмежувачі крутного моменту incremetali, починаючи з тих же обертів, що візьми, як підставу трохи на всіх картах і може бути, не більше 15%, - обмежувач швидкості " ви також можете залишити так, але ви не зрозуміли, як її, але не має значення, це нормально,час overboost rimettili орі,тиск турбо може йти навіть якщо карти суміжних трохи кайфом, але в цьому випадку нехай вони так можуть йти,обмежувач тиску turbo adegualo тиску турбо навіть якщо так, ви могли б залишити його, бажаючи,більше я не можу це зробити, а потім зробити все і пробуйте і знаходите свої висновки,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    на ін'єкції parzializzato збільшується, починаються з % прийнятно, але в кінцевому підсумку надмірно,в той час як на збагачення при прискоренні частини занадто рано, не кажучи і ризик куріння і підкреслюючи занадто маховика, й зчеплення, а також їх починаються з % прийнятно, але в кінцевому підсумку, невиправдано,обмежувачі крутного моменту incremetali, починаючи з тих же обертів, що візьми, як підставу трохи на всіх картах і може бути, не більше 15%, - обмежувач швидкості " ви також можете залишити так, але ви не зрозуміли, як її, але не має значення, це нормально,час overboost rimettili орі,тиск турбо може йти навіть якщо карти суміжних трохи кайфом, але в цьому випадку нехай вони так можуть йти,обмежувач тиску turbo adegualo тиску турбо навіть якщо так, ви могли б залишити його, бажаючи,більше я не можу це зробити, а потім зробити все і пробуйте і знаходите свої висновки,гарне продовження.
    step4 мого файлу... я налаштував те, що ви сказали мені, ви,крім обмежувачі крутного моменту... я знайшов файл 320cd і я побачив, що в обмежувачі крутного моменту витягають прямі лінії певного значення....тому я постараюся, і ви маяк знати....у разі перевищення невірні повинні йти в recovery вірно?

я збільшив тиск в магістралі rail при 5000 оборотів в хвилину, приводячи її до значення .орі, що віск 4400rpm (повинні бути 1600bar, отже, тиску в рампі практично винищені,але замість 4400rpm на 5000rpm...я думаю, що це повинно дати трохи більше потужності, особливо зверху)так що не лякайтеся, якщо перебуваєте +146%, тому що десяткове значення ? ж, що орі з 4400rpm....

впав якийсь момент тиск турбо, я хочу спочатку побачити, як вона йде з цих часів уприскування і, в разі потім, я, відповідно,....
    ах, останнє, що,скажімо, фундаментальні... проклятий egr я бачив, що ? фази уприскування,але, будучи edc16 цьому не закривається, як в edc15 portanto десяткової максимум.... я читав, що ви повинні були знайти з "panettoni" або щось ще...не могли б ви дати мені руку для egr?
    я вчуся, дуже сподіваюся....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Hello
    Деякі torque limiters шоу inner torque an others show external torque.
    For the EGR you need to find 2 hysteresis map, after the EGR map.
    Greetings
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав biela Visualizza Messaggio
    Hello
    Деякі torque limiters шоу inner torque an others show external torque.
    For the EGR you need to find 2 hysteresis map, after the EGR map.
    Greetings
    thanks, but I can not understand the differences between external and internal torque limiter.... what does that mean and how they work
    I'm working for the egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Внутрішня torque is related to mg of fuel injected.
    External or torque output torque is inner torque мінус friction losses.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •