-
НОВАЧОК
Півень 2 v50 установка
я gallettto як назва використовується дуже мало, то win xp, на жаль, я не пі? комп'ютер з цією системою op, і я не можу його розмістити на win7 є хтось, що мені може допомогти?
Практично пристрій, ок, драйвера ок eob2 спробуйте почати управлінської діяльності? процеси, які ви бачите в функції obd2, що довідка, яка потім замерзає і закриває всі, в тому числі relais del Gallo.
Дякую
-
Я використовую його на seven 64 і програмного забезпечення dvdrip, який знаходиться в мережі і йде без будь-яких проблем, потрібно лише завантажити правильні драйвери для 64-бітних систем. У вашому випадку я не знаю, що ви користуєтеся...
Іноді рослина чіп всередині і йде до теперішнього часу на ці моделі? не запускається нічого.
Відключити антивірус, якщо він встановлений.
-
НОВАЧОК
Привіт Blackwolf, Дякую за оперативну відповідь ? деякий час, що я шукаю в мережі, і я прочитав все, я знаю, що антивірус в будь-якому разі зараз спробую шукати драйвера правильні, то проблема, що я не d? немає типу помилка пристрою ? встановлено, чому? я бачу в системі, я боюся, що йому не вистачає pezzeto драйвера, але не знаю, який.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму