-
Видалення DPF і EGR edc16c35 bmw 120d 163cv
привіт усім, хто-то пу? допоможіть мені видалити egr dpf від цього ecu ? у мене є інформація, щоб видалити їх на edc16c34 і, як я вважав, схожі, але не можу знайти карти...дякую
-
поштовий файл..***** unque ось напрямні щодо egr..сон 2 panettoni..dpf ? pi? складніше, якщо хто-то не може? вам форум, добре, може, навіть, чому? кожен з них має свою дисертацію...
-
Кілька тижнів тому я відправив обговорення саме з цієї ecu, подивіться...
http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt7867.html
-
alxcrs я прочитав вашу дискусію, але я не розумію, якщо, передаючи файл з тільки функції , дайте мені знати, спасибі
-
Як ви бачили, не відповіли на мої обговорення, тільки що-друге, це ви маяк знати...
-
ок аспект вашої новини, якщо я можу спробувати цей файл, перш ніж ви знаєте,
-
А тебе алекс разів працює? З, що діагноз у вас сталося?
-
я зробив x3 колега sar? рік, але до цих пір ніяких проблем(ecusafe), я, здається, скидаючи адаптації fap спочатку прочитати ecu
-
ви використовували якийсь діагноз, щоб перевірити? чому? мені з dis v57, щоб сказати мені повідомляє, км до наступної регенерації:7000metri.....проїжджаю 7км, і говорить навпаки :-1000metri та ін...на слух не відновлює, для? перейти до знати...
-
проблема ? якщо ви використовуєте ці програми, будь-яка несправність автомобіля avr? ви себе не почуєте, бо видаляють більшу частину читання dtc
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму