Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61

Відображення блоку управління fiat punto - частина 1 - відмова клапана egr

Добрий вечір, після того як ви придбали багато понять на цьому форумі, я вирішила приступити до роботи. Як випливає з назви, я хотів би, починаючи від виключення клапана EGR, я знайшов дві хороші програми, які роблять це автоматично, але я хотів би зрозуміти, як і де діяти, в цілому, щоб виключити клапан EGR.

Мій автомобіль:

Fiat Punto 188 Версії Speed
    1.3 Multijet 70CV
    ECU Marelli 6JF.

За кожен крок, я хотів би ваша допомога, так? від студент, не можу дозволити собі зламати нічого.

В якості програмного забезпечення я використовую ECM Titanium 1.61.

Заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    насамперед, я б порекомендував вам вивчити p? використовувати winols, що змінити ? впевнений, на голову вище і ecm
    я титан я використовую його тільки для пошуку карти, порівняти файли та ін, чому? я вважаю-й? негайно, як перегляд
    я сказав би вам, почати розміщувати ваш вихідний файл, якщо він ще не існує, в спеціальному розділі, який, принаймні, у нас є посилання для того, щоб допомогти вам
    крім того, ви повинні почати, щоб прочитати всю цю тему, що навіть якщо ви не можете все ще бачити вкладення напевно починає дати вам ідею
    http://www.professionalchiptuning.ne...-impariamola!=
    проте виключення egr на цих ? настільки простий, що не варто використовувати програми, пошук значення 14252 (має бути останнім, що перебуваєте) і неси в 47506
    потім відправте файл mod, що ми бачимо, якщо ? правильно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Я почав, щоб поглянути на цей ECU виглядає дуже складним. Значення для відключення EGR ? тільки те? Я читала в інтернеті, що може бути більше? значення. Адреса цього значення, як я вважаю? Залежить ЕКЮ, в ЕКЮ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ? перший ecu, що дослідження? ви в якомусь сенсі ? складна, чому? має фактори перетворення дивні, і багато карти мають осі переплутані
    в інших відносинах? чи не так ? чому? логіка управління ? pi? просто інші
    однак повірте, що коли ви робите р? око стає легко
    у вашому випадку ви говорите про marelli 6JF, які збирають усі 70 л. с., а 75 і 90 монтано 6F3
    всі ці мови egr ? те ж саме, просто один біт
    для mjet-й? нові вони змінили версію, є 8DF і їх мова змінюється незначно,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Ви ? перший ECU. Що стосується EGR, цікаво, факт, адресу. Що б і в цілому, як її можна знайти? Хотілося б зрозуміти принцип ... Припускаючи, що Клапан EGR працює як вимикач, який вимикається на високих обертах, за логікою dovre

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Ви ? перший ECU. Що стосується EGR, цікаво, факт, адресу. Що б і в цілому, як її можна знайти? Хотілося б зрозуміти принцип ... припускаючи, що Клапан EGR працює як вимикач, який відключається на високих обертах, за логікою повинен замінити значення "відкриття" ті "заводський". Я не розумію? як і де знайти значення, які належать до EGR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ми говоримо, що в цілому без мінімальної документації на ecu, який ви вивчаєте (наприклад, напрямні зроблені користувачами, обговорення різних, damos краще всіх) тільки не зможеш знайти карти, на інтерес, в той час як раз став p? pi? експерт з першого погляду можна визнати щось
    зокрема, наскільки я розумію, здається, що-розрядної системи рециркуляції ог відповідає напрузі активації, а потім до pi? вище, ніж те, що батарея, щоб справу вдалося? забезпечити обставина не активує? ніколи
    в реальності? не ? власний вимикач, в районі цього біта ? також є карта роботи egr, чому? клапан не ? тільки відкритий або закритий, але пу? бути parzializzata
    адреса різних карт, біт egr в тому числі, варіює залежно від версії програмного забезпечення, тому без вашого вихідного файлу, не можу я бути іп? точно, якщо не сказати, шукати 14252 і прийняти останній результат, що знаходитеся

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Я розумію, інші ідеї?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    якщо ви завантажуєте файл, на якому ви працюєте, я точно можу сказати вам, як ви робите

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Так, я мить reipilogo ситуації. Я знайшов кілька файлів орі на інтернет-Punto 1.3 Multijet 70CV, для? ніхто не збігається з серійним мого ебу. Еквівалентні? В сенсі, чи можу я дізнатися, як зробити зміни в ці файли, а потім falr на файл, який andr? читання від моєї машини? Я помітив також, що, завантажуючи файли, орі на ECM Titanium, мене вони трохи "типи" драйвера знайдені, для? відкривши такий файл карти, що troco завжди одні і ті ж. Я припускаю, що зміни лише послідовний, але зміна процедури один і той же. Додаю файл орі, на якому я зосереджений.
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •