-
Виняток Електронний Клапан EGR
Всім привіт
я хотів би виключити в електронному вигляді (після першого видалена фізично) клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог. У мене fiat punto speed 1.3 Multijet 70CV. Скажіть, будь ласка, як почати/зробити?
Заздалегідь спасибі.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
по-перше, необхідно забезпечити для вас програміст, типу півник,kess,і т. д., то з sw, зокрема, що в змозі виконувати цю функцію !!! що ви маєте на даний час?
-
Сказати по правді, ще не мені отримати цю інтерфейс, я reperendo перед усіма info
-
якщо ви повинні працювати тільки на вашому автомобілі вам рекомендую mpps5, що в k-line ? бомби і швидко, особливо з 6jf в іншому випадку крім mpps affiancherei півень 54 якість? для автомобілів pi? останні в canbus що стосується egr можна добре видалити її за допомогою разів важливо ? що ви перевірите файл, щоб оцінити роботу ? була виконана добре.і тоді я почну з sw, обробки і порівняння, такі як ecm titanium, що перебуваєте спокійно бродити по мережі..
у egr я роблю вручну, дивлячись на hex тоді, коли ви знаходитесь метою-зробити роботу ви висвітлюємо p?
-
Для punto 1.3 Multijet 70 Л. Євро-4, що інтерфейс рекомендації, півник? Виняток egr можна? зробити з допомогою ecm titanium?
-
я повторюю, якщо ви, наприклад, аматорського використання mpps5 ? pi? достатньо, якщо ви хочете, щоб почати вас протягом і в біді, принаймні, mpps і gallov2 і ktag..для початку тоді в один прекрасний серійний оригінал не завадить для egr з multijet, ви можете використовувати програмне забезпечення лише в egr робить добре
-
Я, придбавши знайомство з ecm Titanium на файли, які я вже, в поєднанні ECM Titanium + Galletto гаразд? Що мається на увазі під "горі"? Послідовний оригінал чого?
-
Щоб неприємності ? сарказм у цій професії, хто вважає, що навчився всьому, ви не праві, великий, з-за кута c'? завжди проблеми, особливо, якщо ви працюєте з клоном і помилкові зміни,ecmtitanium і півень йдуть добре, цей автомобіль, але, щоб охопити широкий круг з веб-клон ? завжди краще мати більше? типу я кажу з досвіду, у мене є gallo1260 в gallov2 50 gallov2 54 mpps5 cmd оригінал, але раб і різні програмісти типу упа gq4 x програміст та ін... так, що якщо ви рік проблеми, як для рослин, екю та ін.. ви все ще можете вирішити
однак, якщо ви хочете, щоб вас мод у ваш автомобіль, і просто ? 70 коней монтує marelli 6jf і ти спокійно з галло v2, якщо у вас є клон гідний, будьте уважні, можна купити їх в мережі c'? сміття будь-якого типу придбати у торгових посередників
-
Я розумію...що значить клон? Я знайшов в мережі л' FG TECH GALLETTO 54 ... Пу? згодиться?
-
Крім того, що'? принцип для того, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів без використання програм, gi? готові? Я добрався, щоб переглянути файл 1.4 Volkswagen, але не було жодної карти, що відноситься до EGR....
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму