-
проблема помилка 4293 bmw x3
добрий день, хлопці, я хочу вам перерахувати проблеми цієї машини від імені друга, практично машина, коли температура зовнішнього повітря нижче 7? градусів машина частину, а потім вимикається, і це робить безперервно, в результаті чого в діагнозі помилка 4293 і 4222 свічок розжарювання точно, що блок управління свічок розжарювання замінені, а також свічки розжарювання на bmw, то вони також вирівнювання ews, але нічого, тепер вони кажуть, що хочуть тільки ебу двигуна дефект залежить від неї, повторюю, якщо температура ? вище 10?градусів машина боку і добре, єдине, помилка в діагнозі, і тільки свічка розжарювання 4222
-
Привіт 4293, помилка єдності внутрішнього контролю.
Перевірка стану форсунок, повернення і потік.
Може бути, пам'ятайте, моніторинг параметрів, особливо, коли він робить помилку і подивитися, якщо у вас є або ще форсунки, що втрачає.
-
так ? проблема форсунок машина 220000km то тоді помилка свічок розжарювання немає ? veritevole я міг би зрозуміти, чому? проблема-форсунки або назад спасибі
-
Привіт, я виявився проблемою, як з 4293, моя проблема була в інжектор, який втратив в обставинах, зазначеному вами.
Увага! я не кажу, що проблеми були форсунок, але тільки перевірити перед заміною запасних частин зайве.
З приводу свічок, я пропоную зробити ще одну перевірку з мультиметра на ом.
Сподіваюся, це допоможе
-
я зрозумів, коста-дякую тобі тоді з цим впоратися? перевірити форсунки також, чому? його f? тільки в холодній
-
Ви, швидше за все форсунка не тримає в "повернення" smontali і фолів перевірити, ви побачите, що ви знайдете один, що втрачає... gi? сталося зі мною...? також відбувається, що, коли ви тому дефект насос попередньої підкачки функцій..я ? успіх у випадку з тією ж проблемою і був rel?...
-
я хотів оновити за допомогу, то я зробив повтор форсунок до одного, навіть, чому? км були проблеми, і менш акцентовано ми говоримо, що це займе менше виліт, щоб залишитися в рух помилка, і все те, 4293 і 4222 тепер я хотів би перевірити насос в баку фільтр, і якщо ви дасте мені руку, де ? rel? насос повернення були відредаговані і перевірені, отже, не є ustruiti
-
Здрастуйте, герцог, як і доказів того, що ви хочете зробити справедливі також контроль, який показав вам колега silven правильно, але перш ніж міняти запчастини, може бути, зайво! ви повинні зробити перевірку, а також належного контролю, що показав вам колега silven ви повинні мати підтвердження та приєднайте манометр на низький тиск і тримати контролюються також його живлення, а потім побачити, якщо насправді проблема в низькому тиску. Тепер у мене не точні дані автомобіля, але, якщо я правильно пам'ятаю, в rele' насоса повинні знайти в салоні, за відділення об'єктів. Для дизельного фільтру, якщо у вас є мінімальні сумніви, змінюйте! і все, що завгодно.
Очевидно, що контроль забруднення дизель погоджується це зробити.
-
Я повинен переконатися, також з діагнозом нападу, коли ви тому проблема в параметрах, що відбувається... відбувається, якщо при вимиканні не вистачає напруги до форсунок, чому? в такому разі, не ? проблема дизельного палива відбувається, що не є проблема, щоб лампа тиску масла, ці автомобілі, якщо на блок управління приходить, що не з'? тиск масла (з різних причин... і механічні і електронні), зупиняється насос попередньої підкачки.
-
я замість того, починаючи від форсунок контролю температури палива й датчик температури дизельного палива, то я б, якщо все ок, то procederei за форсунок було б віднести також несправності в свічках розжарювання, а потім, як всі ми знаємо, щільність' дизельного палива змінюється в залежності від температури і, отже, впливати на впорскування.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму